Naš projektni tim čine inženjeri koji će na osnovu Vaših prostornih kapaciteta i mogućnosti isprojektovati najadekvatnije rešenje za Vašu profesionalnu kuhinju. Kvalitetnim projektom u startu povećavate funkcionalnost i efikasnost Vaše kuhinje. Pratimo inovacije i implementiramo ih u projektovanje profesionalnih kuhinja.

Kombinacijom Vaše vizije, zajedničkih ideja i našeg iskustva dobija se idealno tehnološko rešenje za Vašu kuhinju, restoran, kafić ili hotel.

Preko 20 godina iskustva je jedan od aduta koje Tehno i oprema inženjering poseduje, kao i veliki broj realizovanih projekata – od samog projektovanja, tehnološkog rešenja do postavljanja uređaja kao i kasnijeg održavanja. Projektovanje profesionalnih kuhinja je jedan od stubova našeg poslovanja, pa svakom projektu pristupamo sa posebnom pažnjom.

Projektovanje profesionalnih kuhinja

Trudimo se da predložimo tehnološki idealno rešenje koje korisniku donosi značajne finansijske uštede već kod odabira opreme, a kasnije kod efikasnosti i načina rada same kuhinje. Radimo projekte i po HACCP standardima koji uključuju:

  • analizu postojećeg stanja objekta i potreba kupaca
  • izradu tehnoloških projekata u ACAD-u
  • izradu modela u 3D tehnici
  • izradu projekta mikrolokacija instalacija struje (snage)
  • izradu projekta mikrolokacija instalacija dovoda i odvoda vode
  • izradu projekta mikrolokacija padova, podova, rešetki i sifona
  • izradu projekta mikrolokacija plina
  • izradu projekta mikrolokacija sanitarnih uslova za HACCP

Zašto izabrati nas da uradimo projekat vaše kuhinje?

Pored iskustva i znanja koje posedujemo u projektovanju profesionalnih kuhinja, postoji još jedan bitan aspekt našeg poslovanja – mi smo i sami ugostitelji. Zato savršeno razumemo potrebe naših klijenata, znamo sa kojim problemima smo se susretali u našem poslovanju tokom godina i kako da najbolje i najefikasnije rešimo iste.

Mi ne pristupamo projektovanju samo kao inženjeri – mi mu pristupamo kao ugostitelji.

Osim projektovanja, naša kompanija proizvodi i distribuira profesionalnu ugostiteljsku opremu. Ne morate da tražite kuhinjske elemente i uređaje na više strana – mi ćemo Vam obezbediti sve što je potrebno za vašu kuhinju, po najpovoljnijim uslovima. Ceo naš asortiman možete pogledati OVDE.