Nudeći celokupan set usluga za opremanje kuhinja i šankova – od izrade projekta tehnologije kuhinje do opremanja i servisiranja profesionalne ugostiteljske opreme, Tehno i oprema Inženjering pozicionirala se kao jedna od vodećih kompanija u ovoj oblasti.

Upravo zbog kvaliteta usluge i sigurne investicije, izgradila je bogatu referentnu listu u kojoj su se našla mnoga važna imena u ugostiteljstvu, ali i bitne društvene kompanije i mnoge državne ustanove.

Naučno tehnološki park u Nišu (NTP) je upravo jedna od kompanija koja je nedavno dobila svoje mesto među našim referencama, a u pitanju je regionalni centar za razvoj inovativnog naučno-tehnološkog preduzetništva koji zbog jakog industrijskog okruženja predstavlja idealno mesto za razvoj start ap kompanija.

Ugostiteljski kutak tehnološkog parka, koji obuhvata kuhinju i šankove, opremljen je po merama naručioca, na osnovu prostornih i funkcionalnih mogućnosti, renomiranim brendovima poput Winterhalter, Fimar, Rational, rashladnim uređajima TiO professional refrigeration, kao i kvalitetnim neutralnim elementima TiO neutral i mnogim drugim, čime je koncipiran jedan savršeni sistem za pripremu i čuvanje hrane.

Kuhinje koje će vas izdvojiti od ostalih – Tehno i oprema Inženjering.

Detalji projekta

DATUM POČETKA
Septembar 2020.

DATUM ZAVRŠETKA
Oktobar 2020.

KLIJENT
NTP

TIP
Naučno-tehnološki park – kuhinja