Da li imate zamisao savršene profesionalne kuhinje?

Kontaktirajte nas

Projektovanje

Naš projektni tim čine inženjeri koji će na osnovu Vaših prostornih kapaciteta i mogućnosti isprojektovati najadekvatnije rešenje za Vašu profesionalnu kuhinju. Kvalitetnim projektom u startu povećavate funkcionalnost i efikasnost Vaše kuhinje.

Kombinacijom Vaše vizije, zajedničkih ideja i našeg iskustva dobija se idealno tehnološko rešenje za Vašu kuhinju, restoran, kafić ili hotel.

services-tabs-139154408

Preko 20 godina iskustva je jedan od aduta koje Tehno i oprema inženjering poseduje, kao i veliki broj realizovanih projekata – od samog projektovanja, tehnološkog rešenja do postavljanja uređaja kao i kasnijeg održavanja.

Trudimo se da predložimo tehnološki idealno rešenje koje korisniku donosi značajne finansijske uštede već kod odabira opreme, a kasnije kod efikasnosti i načina rada same kuhinje. Radimo projekte i po HACCP standardima koji uključuju:

  • analizu postojećeg stanja objekta i potreba kupaca
  • izradu tehnoloških projekata u ACAD-u
  • izradu modela u 3D tehnici
  • izradu projekta mikrolokacija instalacija struje (snage)
  • izradu projekta mikrolokacija instalacija dovoda i odvoda vode
  • izradu projekta mikrolokacija padova, podova, rešetki i sifona
  • izradu projekta mikrolokacija plina
  • izradu projekta mikrolokacija sanitarnih uslova za HACCP

Opremanje

Konstantnim proučavanjem tržišta i građenjem čvrstih partnerskih odnosa sa najeminentnijim svetskim proizvođačima ugostiteljske opreme postali smo neizostavan deo ugostiteljstva u regionu. U dosadašnjem poslovanju izgradili smo poverenje kako kod naših klijenata tako i kod partnera.

services-tabs-139154408

U ponudi imamo veliki broj proizvoda, kratak rok isporuke istih, ali i montažu, obuku i održavanje od strane naših servisera koji se redovno usavršavaju. Treba napomenuti da se ne bavimo samo običnom prodajom proizvoda, već nudimo i paket usluga koji podrazumeva da brigu o uređajima u garantnom i vangarantnom roku preuzimamo na sebe.

Takođe, obezbeđujemo i potrebna potrošna sredstva za čišćenje i održavanje naših uređaja. Cilj ove sfere našeg poslovanja je trajna saradnja i zadovoljan kupac.

services-tabs-139154408

Servis i Održavanje

Nudimo sveobuhvatan program usluga radi podržavanja visokotehničkih proizvoda za opremanje ugostiteljskih objekata i rešenja za pranje posuđa.Mi želimo da osiguramo da se uvek možete osloniti na investiciju koju ste dali u vašu tehnologiju kuhinje i pranja posuđa.

services-tabs-139154408

U slučaju pojave problema, naši iskusni i potpuno kvalifikovani serviseri mogu brzo da dođu na teren kako bi se vreme zastoja svelo na minimum. Sve intervencije odrađujemo brzo, kvalitetno i efikasno.

Dodatne usluge, kao što je individualno održavanje, efikasno skraćuju broj popravki i osiguravaju dugotrajan kvalitet naših mašina. Naši serviseri se trude da redovno obilaze naše klijente i da kroz kontrolu rada, redovno održavanje, edukaciju osoblja i savetodavno delovanje smanjuju troškove popravki i servisiranja.

services-tabs-139154408

Slobodno nam se uvek obratite ako imate pitanja u vezi s našim programom usluga. Takođe nam se možete obratiti ako imate neko pitanje u vezi sa uređajima u Vašoj kuhinji. Servis: 060/022 666 9 – servis@tehnoioprema.com

Konsalting

Pravi saveti su dragoceni i potreba za konsaltingom sve više je presudna. Mi smo tu za Vas jer radimo na zajedničkom cilju – Vaši odlični rezultati i siguran uspeh.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva zaposlenih, potencijalnom investitoru možemo predočiti sve prednosti i mane bavljenja određenom delatnošću, kao i sve fiksne i varijabilne troškove.

services-tabs-139154408

Ključ u ruke

Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost i odgovornost omogućava nam da celokupan proces izgradnje izvedemo besprekorno na zadovoljstvo klijenta.

services-tabs-139154408

Budući da radimo po sistemu inženjeringa, nudimo i jedinstvenu mogućnost poslovanja po sistemu “Ključ u ruke”. To obuhvata izgradnju kompletnog objekta sa svim potrebnim radovima, pribavljanjem potrebnih dozvola i implementaciju opreme za nesmetano obavljanje delatnosti za koju se klijent opredelio.

Pouzdani partneri

Građenjem čvrstih partnerskih odnosa sa najeminentnijim svetskim proizvođačima ugostiteljske opreme, pozicionirali smo se kao neizostavni segment ugostiteljstva u regionu

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate nekih pitanja ili Vam je potreban besplatan savet, slobodno nas kontaktirajte!