Prikaz 1–20 od 64 rezultata

Bočna traka

Profesionalne friteze

Koliko samo volimo da jedemo pohovane i pržene specijalitete. Zato su profesionalne friteze tu da nam omoguće njihovo spremanje. Pomfrit, Karađorđeva šnicla, piletina sa susamom i još mnogo mnogo drugih specijaliteta spremaju se u fritezi.

Ove uređaje podjednako koriste i fast food-ovi, restorani, kuhinje u hotelima…

Vrste friteza

Profesionalne friteze mogu biti:

  • Na struju
  • Na gas

Pored toga, razlikuju se i po tome, da li su samostojeće, ili stone. Važnu ulogu igra i kapacitet, koji se kreće od 3l do 25l ulja. Mogu imati jedan ili dva „bazena“ za pripremu hrane. U zavisnosti od potreba vaše kuhinje, svi ovi elementi su važni za pravilan odabir friteze.

Profesionalne friteze za restorane, fast food, hotele

Gasne friteze su tradicionalno ekonomičnije, ali sa povećanjem cena gasa, stvari se menjaju. Savremene friteze proizvođača Bertos pokazale su se kao veoma ekonomične. Konstruisane su da značajno smanje troškove, pa tako poseduju sisteme koji štede struju i gas, ali i filtere za ulje, koji omogućavaju dugotrajniju upotrebu ulja.

Profesionalne friteze – serije S600, S700 i S900

Italijanska kompanija Bertos preko 40 godina bavi se proizvodnjom profesionalne termo opreme za ugostiteljstvo. Iz njihove fabrike izlaze tri serije, čije su karakteristike:

  • S600 – dubina uređaja 60cm. Uređaji pogodni za fast food i manje restorane
  • S700 – dubina uređaja 70 cm. Idealno za a la cart restorane.
  • S900 – dubina uređaja 90cm. Namenjeno hotelskim kuhinjama i menzama

Četrdeset godina iskustva kompanije Berto’s

Italijanska kompanija koja je prisutna na međunarodnom tržištu već 45 godina. To je omogućilo da izgradi izuzetnu stručnost za odlučno suočavanje sa novim i uzbudljivim izazovima i da postane važna referentna tačka u industriji. Šporeti kompanije Berto’s ističu se savremenim dizajnom, inspirisanim elegantnim osnovnim oblicima i linijama.

Oni su funkcionalni i kombinuju dizajn i ergonomiju za savršenu ravnotežu između moderne forme i supstance. Istraživačka laboratorija je srce kompanije, jedne od najnaprednijih laboratorija u svom polju, sa vrhunskom tehnologijom koja garantuje pouzdanost, sigurnost, malu potrošnju i higijenu.

Inovacije kao ključni segment poslovanja

Inoviranje za Berto’s podrazumeva suočavanje sa trenutnim trendovima, iskorišćavanje potencijala nove tehnologije i, pre svega, empatični odnosi sa gastronomskim stručnjacima kako bi se u potpunosti razumele njihove potrebe iz prve ruke. Konkretan primer inovacija je novi B-flek sistem, prilagođena elektronska kontrola koja čini izbor parametara još preciznijim.

Izdržljivost uređaja

Friteze napravljene i testirane da traju, proizvodi se ne plaše godina koje prolazile. Samo su najbolji čelik i stručnost naših tehničara sastojci koji nam omogućavaju da vreme smatramo saveznikom. Savršena izolacija i precizno snabdevanje energijom znače uštedu energije i smanjeni uticaj na životnu sredinu.