Prikaz 1–20 od 125 rezultata

Bočna traka

Profesionalni šporeti za restorane

Profesionalni šporeti za restorane, hotele, kafane i sve ostale ugostiteljske objekte. Profesionalni šporeti mogu biti:

U našoj ponudi su uređaji Italijanskog proizvođača Bertos. 

Kako odabrati šporet po meri vaše kuhinje

Kada birate šporet za svoju kuhinju, veoma je važno da odaberete onaj koji će ispuniti sve potrebne uslove za vaš posao. Većina obroka se bar delimično sprema na šporetu, pa je veoma važno razmišljati o ekonomičnosti ovih uređaja. Svakako su najpopularniji šporeti na plin, ali i savremeni šporeti na struju su prilično ekonomični.

Takođe, nove tehnologije donose nam i indukcione šporete, na kojima je priprema hrane veoma brza, a potrošnja energije veoma niska.

Pored izvora energije, šporet treba da zadovolji i količinu posla u vašem objektu. Zbog toga je neopohodno da odaberete uređaj sa dovoljnim brojem gorionika (ringli). Profesionalni šporeti za restorane mogu imati dva, četiri ili šest gorionika.

Profesionalni šporeti za restorane marke Bertos

Bertos serije 600, 700 i 900

Italijanski proizvođač termo opreme Bertos u svom asortimanu ima serije 600, 700 i 900. Razlika u ovim serijama je u:

  • Dimenziji proizvoda – S600 su recimo dubine 60cm, S700 70cm, a S900 90cm
  • Snaga – S600 je pogodan za manje kuhinje restorana i fast food-ove. S700 je idealan za a la cart restorane, dok je S900 prvenstveno namenjen za hotelske i ketering kuhinje.

Svi šporeti se mogu sklopiti u takozvane termo blokove, čime se dobija celina na kojoj se nalaze svi neophodni uređaji (friteze, roštilji, neutralni elementi).

Četrdeset godina iskustva kompanije Berto’s

Italijanska kompanija koja je prisutna na međunarodnom tržištu već 45 godina. To je omogućilo da izgradi izuzetnu stručnost za odlučno suočavanje sa novim i uzbudljivim izazovima i da postane važna referentna tačka u industriji. Šporeti kompanije Berto’s ističu se savremenim dizajnom, inspirisanim elegantnim osnovnim oblicima i linijama.

Oni su funkcionalni i kombinuju dizajn i ergonomiju za savršenu ravnotežu između moderne forme i supstance. Istraživačka laboratorija je srce kompanije, jedne od najnaprednijih laboratorija u svom polju, sa vrhunskom tehnologijom koja garantuje pouzdanost, sigurnost, malu potrošnju i higijenu.