TIO neutral
viber_image_2021-09-21_15-24-30-921

Proizvodnja opreme za ugostiteljstvo

Kompanija Tehno i oprema Inženjering koja postoji preko 25 godina, razvila je i svoju liniju neutralne opreme – TIO neutral, koja zajedno sa svim postrojenjima za pranje, rashladnim i termičkim uređajima čini jednu perfektnu kuhinju. Proizvodnja opreme za ugostiteljstvo je jedna od naših primarnih delatnosti.

Proizvodnja neutralne opreme

Naš brend TIO neutral obuhvata širok asortiman proizvoda izrađenih od inoksa AISI 304 i to: neutralne stolove, neutralne ormane, viseće ormane, panjeve za meso, neutralna kolica, blok stolove, koktel stanice, kante, konzolne police, sudopere, stalaže itd.

Svaki pojedinačni element izrađuje se po zahtevima naručioca i karakteriše ga izuzetna izdržljivost i visoki kvalitet.

Adekvatna neutralna oprema je neophodna svakom ugostiteljskom objektu, zato što značajno utiče na njegovu funkcionalnost.

Pored toga što je kompanija specijalizovana za izradu elemenata od inoxa za profesionalne kuhinje, opremljena je adekvatnim mašinama za pružanje usluga sečenja, savijanja i zavarivanja inoxa, limova, cevi, profila i punog materijala.

Posebno mesto u našoj organizaciji i temelj rada je naša proizvodnja. U proizvodnom procesu vodimo se osnovnim načelima osiguravanja kvaliteta i temeljnog nadzora nad proizvodnim procesom. Sprovođenjem sistematske kontrole svih ulaznih komponenti: materijala, sirovine i gotovih proizvoda, osiguravamo ulazak samo kvalitetnih sirovina u našu proizvodnju.

Osim kontrole proizvodnje naši zaposleni posebnu brigu vode o kvalitetu celokupnog procesa poslovanja bilo da se radi o tehnološkim postupcima, obradi, montaži, pakovanju ili isporuci proizvoda.

Pored proizvodnje neutralne ugostiteljske opreme, bavimo se i projektovanjem profesionalnih kuhinja, a više o tome možete saznati OVDE.

Neutralnu opremu iz naše ponude možete pogledati klikom ovde.

viber_image_2021-01-22_13-11-36

Izrada elemenata od inoxa

  • širok asortiman proizvoda za profesionalne kuhinje izrađen od inoxa, po zahtevima naručioca

Lasersko sečenje inoxa i lima

Lasersko sečenje

  • Usluge sečenja inoxa i svih vrsta limova:
  • Inox – sečenje do 5mm
  • Crni čelik – sečenje do 12 mm

Savijanje limova

Savijanje limova

Savijanje se vrši CNC apkant presom koja omogućava izuzetnu preciznost

proizvodnja

Zavarivanje

  • CO2 zavarivanje
  • TIG  zavarivanje