Tehnoioprema Inženjering Niš je osnovana 1994. godine sa ciljem da svaku Vašu potrebu, želju i ideju dovedemo do savršenstva i implementiramo u Vašu kuhinju snova. Tehno i oprema inženjering se bavi projektovanjem i kompletnim opremanjem kuhinja i šankova u kafićima, samoposlužnim linijama, restoranima svih vrsta, studentskim i drugim menzama.

Profesionalnim pristupom svakom projektu stekli smo poverenje velikog broja klijenata – od kafića, restorana, sala za proslave, pa do ustanova kao što su studentski centri, predškolske ustanove i domovi učenika širom jugoistočne Srbije, ali i domaće i svetske kompanije sa fabrikama u Srbiji. Kratak rok isporuke robe, prilagođavanje opreme Vašim potrebama, efikasna servisna služba, kvalitetna tehnička podrška, briga o svojim klijentima, samo su neka od pravila kojih se strogo pridržavamo u svom poslovanju.

Uspešnom saradnjom sa još nekoliko domaćih kompanija, možemo kompletirati celokupan asortiman profesionalne ugostiteljske opreme. Pored toga, konstantnim usavršavanjem i obučavanjem zaposlenih, trudimo se da vremenski period rešavanja tehničkih problema svedemo na minimum, kako bi održali efikasnost Vašeg poslovanja.

Tehno i oprema inženjering se bavi izradom kuhinja u skladu sa Vašim prostorom, planski i funkcionalno implementira sve kuhinjske elemente koji su neophodni za profesionalno bavljenje pripremom hrane, po najvišim standardima kao i po HACCP standardu. Naši neutralni proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika i inoxa sa kombinacijom postrojenja za pranje, rashladnih uređaja, termike od najkvalitetnijih materijala izrade kao i najboljih prozvođača svetskih brendova.

Naš tim

Milivoje Dimitrijević – Generalni direktor

Vladimir Milošević – Direktor za finansije i razvoj biznisa

Dragana Jovanović – Operativna direktorka

Miloš Nisić – Menadžer prodaje i tehničke podrške

Nemanja Trajković – Menadžer servisa i tehničke podrške

Katarina Dunjić – Menadžerka projektovanja ugostiteljske opreme

Marko Loncarević – Menadžer proizvodnje

Saša Tričković – Menadžer logistike i magacina

Ljubov Šamšuro – Koordinatorka nabavke i projekata