Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Bočna traka

Kompletna oprema za picerije

Kada opremate piceriju, veoma je bitno da pronađete proizvode visokog kvaliteta, koji se uklapaju u vaš budžet. U opremu za picerije spadaju:

Pica peći

Pica je verovatno najpopularnije jelo na svetu. Brzo se priprema, a još brže jede. Ali, da bi bila savršena, mora se peći u dobroj pećnici. Svaka vrsta pice zahteva određenu temperaturu pečenja, pa je zato veoma važno u samom startu napraviti pravi izbor.

Pica stolovi

Priprema pice podrazumeva korišćenje različitih namirnica, a njih je najbolje čuvati u – pica stolu. Ovo je zapravo rashladni sto, koji je prilagođen pripremi pice. Poseduje radnu površinu, koja se najčešće pravi od mermera ili granita, kako se testo ne bi lepilo i kako bi održavanje bilo što jednostavnije.

Mesilice za testo

Velike picerije prodaju stotine pica u toku dana. Zamislite koliko bi samo ljudi bilo potrebno da zamesi toliko testa. Ali, nove tehnologije dale su nam rešenje za ovaj problem. Mesilice za testo štede vam vreme i novac.

Formatizeri za testo

Budimo iskreni – ni jedna mašina ne može da zameni ručno razvlačenje testa. Osim jedne – Sprizza formatizera.

Univerzalne seckalice – Romagnole

Šampinjoni, sir, povrće… Seckanje i rendanje ovoga može oduzeti puno vremena. Ali, sa univerzalnim seckalicama, problem je rešen.