Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Bočna traka

Pica stolovi sa mermernom radnom pločom

Pica stolovi se koriste za čuvanje namirnica, a pored toga imaju i radnu površinu, najčešće izrađenu od mermera ili granita za pripremu pice. Njihova praktičnost se ogleda u tome što štede prostor i povećavaju brzinu pripreme.

Ovi stolovi su u osnovi rashladni stolovi, ali im se opciono može ugraditi i deo za fermentaciju testa. Izrađeni su od inox-a i u potpunosti su u skladu sa HACCAP sandardima. Agregat može biti sa leve ili desne strane pica stola.

Pica sto – opcije i dodaci

Kao što smo već pomenuli, na pica sto se može dodati i prostor za fermentaciju testa. On se dodaje u vidu neutralnih fioka, iznad kompesorskog dela.  Pored toga, može se nadograditi i sa salatarom, koja značajno olakšava rad i ubrzava pravljenje pica.

Pica stolovi omogućavaju pizza majstorima da brzo i jednostavno pripremaju

Posude u salatari su takođe izrađene od inox-a. Ako pripremate picu ispred klijenata, preporučujemo da vaš pica sto ima providnu salataru. Na taj način povećavate poverenje kod svojih kupaca.

Pica stolovi TiO Professional Refrigeration

Brend TIO professional refrigeration već nekoliko godina zadovoljava standarde profesionalnih kuhinja. Izuzetno kvalitetnu opremu karakteriše savremeni dizajn, dug vek trajanja i napredne performanse. Rashlada je dostupna u više različitih dimenzija, funkcija i kapaciteta koja nastoji da zadovolji različite zahteve kupaca.

Proizvodi se u skladu sa najvišim standardima kvaliteta (HACCP). Široka paleta proizvoda obuhvata rashladne stolove po meri, pica stolove sa salatarama, šok komore, rashladne plusne i minusne komore, vertikalne frižidere i zamrzivače, rashladne barske stolove i drugo. Rashladna oprema TIO professional namenjena je ugostiteljskim objektima (hotelima, restoranima) i drugim objektima gde postoji potreba za čuvanjem namirnica.