Laka i tvrdokorna zaprljanost. Posuđe od različitih materijala. Bez mrlja, briljantnog sjaja. Winterhalter ima sredstva za pranje za različite primene.

Sredstva za pranje. Obično su u senci mašine. Često su potcenjena. Međutim, ona imaju odlučujući uticaj na rezulat pranja: Što su efikasnija, to je bolji rezultat pranja. Iz tog razloga, sredstva za pranje su stalna i važna komponenta u Winterhalterovom celokupnom sistemu:

Kao specijalisti za pranje, imamo vlastitu laboratoriju, u kojoj pripremamo recepture sa najvećom efikasnošću. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje, za specijalne namene. Savršeno međusobno usklađena. I pouzdana po pitanju čistoće i higijene.

ČAŠE

PRIBOR ZA JELO

POSUĐE

KUHINJSKO POSUĐE

OPTIMIZOVANO ZA PRIMENU

Timovi stručnjaka u našoj laboratoriji razvijaju recepture za sredstva za pranje, sredstva za ispiranje i druge higijenske proizvode za pranje. Precizna rešenja za različite primene. Ovde možemo da individualne situacije primene prilagođavamo našim klijentima i da optimizujemo sve faktore, sve dok rezultat pranja ne bude savršen. Za izbor odgovarajuće pripreme vode, kao dodatnu uslugu nudimo celokupnu analizu vode.

PROVERENO I SERTIFIKOVANO

Upravljanje kvalitetom u praksi: Pored zahtevnih internih provera, Winterhalter redovno sprovodi nezavisne higijenske testove i sertifikovanje – prema standardima DIN ISO 9001, 14001 i OHSAS 18001. Svi naši proizvodi odgovaraju najnovijim standardima sertifikata. Za optimalnu zaštitu na radu.

VISOKA EFIKASNOST

Winterhalter ima višedecenijsko iskustvo u profesionalnom pranju posuđa. Kao specijalisti za pranje, možemo svojim klijentima da ponudimo hemijska sredstva za pranje koja su se dokazala u praksi: visokoefikasna i ekonomična u potrošnji. Redovni testovi efikasnosti primene potvrđuju visok kvalitet naših sredstava za čišćenje i higijenskih proizvoda.

NE UTIČE NA ŽIVOTNU SREDINU

Čuvamo resurse. Štitimo životnu sredinu i zdravlje. Winterhalter je, kao proizvođač hemijskih sredstava za pranje, svestan svoje odgovornosti. Naši proizvodi su visoko koncentrovani. Na taj način izbegavamo visoke troškove transporta i nepotreban plastični otpad. Sva naša pakovanja mogu da se ponovo koriste. Naše sirovine su potpuno biološki razgradive i naš asortiman sadrži proizvode sa izuzetno ekološkim svojstvima, koji npr. ne sadrže hlor i fosfate.

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE ČAŠA

 • Temeljno i pažljivo
 • Za blistavu čistoću
 • Za savršenu higijenu
 • Za sjaj i blistavost
 • Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje čaša od proizvođača Winterhalter.

Kraljevska disciplina u profesionalnom pranju. Sa posebnim izazovima i veoma visokim zahtevima prema sredstvima za pranje: Ona treba da garantuju čistoću i higijenu. Izbegavaju koroziju čaša. Čuvaju dekoraciju. I istovremeno treba da budu ekonomična u potrošnji. Takođe i kod flaša i bokala.

Bez linija, bez mrlja, bez neprijatnog mirisa. Ali zato sa blistavim sjajem. Specijalna sredstva za pranje čaša proizvođača Winterhalter prihvataju izazov. I dokazuju se na spektakularan način.

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE PRIBORA ZA JELO

 • Noževi. Kašike. Viljuške
 • Pranje uz zaštitu materijala
 • Higijenski čisto i blistavo sjajno
 • Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje pribora za jelo od proizvođača Winterhalter.

Pribor za jelo mora da bude savršeno čist. Higijenski čisto. I uvek mora da bude blistavo sjajan. Ali to nije sve: Noževi, kašike i viljuške od srebra ili nerđajućeg čelika bi trebalo da se peru tako da se što više čuva materijal.

Sredstvima za pranje visoke efikasnosti, koja su ekonomična u potrošnji. I po mogućnosti ne štete životnoj sredini. Zahtevi u pogledu pranja pribora za jelo su visoki. Sredstva za pranje proizvođača Winterhalter, koja su posebno osmišljena za pribor za jelo, su tu da ih ispune. Za pribor za jelo, uz koji će blistati.

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE TANJIRA

 • Savršeno oprani tanjiri
 • Bez ostataka skroba. Bez mrlja
 • Blistavi i besprekorno čisti
 • Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje tanjira od proizvođača Winterhalter.

Tanjiri od visokokvalitetnog porcelana. Blistavobeli ili mat crni. Bez ostataka i mrlja. Jednostavni i savršeni. Ako su tanjiri besprekorno čisti, mogu da postignu svoj pun efekat. Winterhalter vam u tome pomaže specijalnim sredstvima za pranje tanjira.

Sredstva za pranje su osmišljena za čitav niz nečistoće i odstranjuju tvrdokorne ostatke hrane od masnoće, skroba i belančevina. Sredstva za ispiranje obezbeđuju brzo sušenje bez mrlja. Zajedno garantuju savršeni rezultat pranja.

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

 • Snažno dejstvo kod belančevina i masnoće
 • Ne oštećuje aluminijum i nerđajući čelik
 • Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje kuhinjskog posuđa od proizvođača Winterhalter.

Rastvaranje tvrdokornih ostataka. Odstranjivanje zagorelih ostataka hrane. Pouzdano uklanjanje zaprljanost od belančevina i masnoća. Za ove ekstremne zahteve Winterhalter je osmislio specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje:

Ona su osmišljena za izuzetno zaprljani kuhinjski i radni pribor – na primer u pekarama i mesarama. Odlikuju se kombinacijom velikom snagom pranja i pažljivog čišćenja. Na taj način je sva oprema savršeno higijenski čista. A istovremeno je optimalno zaštićeno i posuđe od osetljivog materijala. Bez obzira da li se radi o aluminijumu, nerđajućem čeliku ili porcelanu. Snažno i pažljivo.