Winterhalter

Rashladne vitrine za vino

Frižideri za vino – dizajn i funkcionalnost u jednom

Želite da vaš restoran bude omiljena destinacija za sve one koji veruju da dobra hrana i vino, osim što zadovoljavaju ukuse, trebalo bi da pruže i priliku za kulturu, umetnost i otkrivanje?

Postavljanje adekvatne rashladne vitrine na odabranim pozicijama u vašem ugostiteljskom objektu od velike je važnosti za vizuelni pečat vašeg brenda, pored funkcionalnosti koje pružaju.

Gosti vašeg restorana uživaće u pogledu na delikatno izložena prefinjena vina i sirovine koje se koriste za autentične specijalitete. Odabir prave frižidera za vino važan je korak o kojem treba razmišljati još na samom početku uređivanja enterijera vašeg ugostiteljskog objekta.

Koja je tajna uspeha kada su u pitanju vina?

Posluživanje vina na odgovarajućoj temperaturi ostaviće jak utisak na vaše goste, učiniće da budu uvek zadivljeni ukusom i to će biti sigurno jedan od razloga zbog kojeg će se rado vraćati baš u vaš restoran.

Dobro servirano vino pokazuje vašu posvećenost i profesionalizam, čime ćete ostvariti poverenje vaših posetilaca, ujedno i poboljšati profitabilnost vašeg poslovanja.

Proverite preporučene temperature za vaš asortiman vina da biste izabrali Enofrigo frižider za vino koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Svaka linija rashladnih vinskih vitrina, pažljivo je dizajnirana da zadovolji potrebe sveta gastronomije u pogledu dizajna, dimenzija, energetske efikasnosti i funkcionalnosti. Pogledajmo šta bi najviše odgovaralo potrebama vašeg objekta: 

Vinska biblioteka

Ukoliko vam je potrebna prostrana i odlično osvetljena vinska vitrina, onda je jedna ovakva pravi izbor za vaš ambijent/restoran.

Opremljena je LED osvetljenjem na vratima, čeličnim ručkama i unutrašnjosti od nerđajućeg čelika sa sofisticiranom završnom obradom ogledala. Wine Library je savršena rashladna vitrina koja ponosno dodaje lepotu izgledu vaših najprefinjenijih vina.

Imate mogućnost da odaberete model koji vam odgovara: da li to bila zidna varijanta modela ili se odlučite za vitrinu sa sveobuhvatnom vidljivošću sa ugrađenim ogledalima i LED osvetljenjem – nećete pogrešiti.

Ovaj specijalni rashladni ormar dolazi u dve visine, 220 cm ili 260 cm, i u dve različite verzije: sa dvoja vrata (širina 145 cm) ili sa troja vrata (širina 213 cm). Svaki model dolazi sa nezavisnom kontrolom temperature za svaki odeljak za hlađenje. Sistem kontrole vlažnosti dostupan je na zahtev kako bi se osigurala savršena vlažnost za čepove i etikete. Moguće je odabrati dizajn okvira prema vašem ličnom ukusu.

Na vama je da odlučite da li svoje boce želite izložiti jednostavno ili biste voleli da ih postavite na dinamičniji način radi privlačenja pažnje vaših gostiju.

Opcije postavljanja boca u ovim vitrinama su mnogostruke: vertikalno, horizontalno ili nagnuto, na perforiranim policama od nerđajućeg čelika, providnim policama od pleksiglasa ili na horizontalnim ili kosim čeličnim cevima. Budite slobodni da eksperimentišete, tako ćete biti autentični!

Frižideri za vino Enogalax za maksimalnu slobodu izgleda

Pametni, svestrani i visoko funkcionalni. Ovaj rashladni frižider je izraz maksimalne tehničke stručnosti koja favorizuje slobodu rasporeda i rada. Veliki izbor dimenzija i dizajna ovog modularnog Enogalax frizidera za vino pruža beskonačno mnoštvo kombinacija i konfiguracija.
 
Svaki vinski ormarić može da se otvori sa prednje strane, sa staklenim vratima i fiksnom zadnjom pločom od čvrstog materijala (ili stakla, ako se zahteva), ili sa prednje i zadnje strane. Pored toga, može se ugraditi u postojeći nameštaj, kao ulaz, ili opet, može se koristiti kao funkcionalni predmet nameštaja – na primer, pregrada za sobu – za odvajanje različitih delova bara, dnevnog boravka ili drugog prostora.

Vinski frižider MIAMI

Elegantan, definitivan, siguran. Frižider za vino Miami ima savršen oblik i odlikuje se besprekornom tehnologijom. Ono što ih posebno ističe jeste prirodna fascinacija kojoj nije potreban sjaj da bi se istakli.

U ovim vinskim vitrinama, raspored LED svetla oko vrata i prostrana unutrašnjost od laminata stvaraju upečatljive efekte svetlosti i refleksije koji usmeravaju pažnju na vina i poboljšavaju njihov izgled.

Oni štite vaša vina u samouverenoj tišini i ostavljaju poseban vizualni efekat gde god da se nalaze.

Dizajniran da impresionira – WINEMAX

Svojom visinom od čak 260 cm i privlačnim vitkim, atraktivnim eksterijerom Winemax će garantovano privući pažnju vaših gostiju.

Izrađuje se uglavnom po specijalnim narudžbinama isključivo od najboljih materijala: staklo, aluminijum, čelik i sofisticirani laminati.

Pruža prefinjenu atmosferu zahvaljujući ujednačenom, toplom LED osvetljenju i nudi atraktivne refleksije iz unutrašnjosti sa završnom obradom u ogledalu.

Može da formira upečatljive kompozicije od slučaja do slučaja kako bi odgovarao potrebama enterijera.

Veliki izbor kvalitetnih vinskih vitrina, različitih dimenzija i mogućnosti možete pronaći u našoj ponudi, a naše kvalifikovani menadžeri prodaje i arhitekte pomoći će vam da odaberete adekvatnu opciju za vaš jedinstveni prostor.

Pored vinskih vitrina, dizajn vašeg enterijera može biti istaknut i sofisticiranim frižiderima za zrenje mesa, vitrinama za kolače i vitrinama za sladoled. Svaki proizvod iz naše ponude odlikuje se izuzetnim kvalitetom, dolazi iz renomirane porodice i dizajniran da što sveobuhvatnije zadovolji potrebe vaših ugostiteljskih objekata.

Koji je vaš izbor?