Zanimljivosti

Profesionalne mašine za vešeraj

Imate restoran ili hotel koji svakodnevno može ugostiti veliki broj posetilaca, ali vam održavanje tkanina predstavlja veliki problem? Pranje, sušenje i peglanje veša nije neki posao koji mnogi vole. Vlasnici hotela i restorana vrlo dobro znaju koliko pranje i peglanje stolnjaka, radnih uniformi, kuhinjskog materijala, posteljina, oduzima vremena ali i novca. Higijena objekta mora biti kvalitetna a u isto vreme i brza kako bi se zaposleni maksimalno fokusirali na uslugu.

Za hotele, domove za negu i klinike, firme za održavanje čistoće, kao i za male i velike kompanije predstavljamo vam tehnologiju pranja veša koju nudi Miele. Miele je više od sto godina vodeći proizvođač uređaja za pranje, sušenje i peglanje veša i inovator razvoja postupaka pranja. Profesionalne mašine za vešeraj su stvorene da olakšaju život ugostiteljima.

MIELE TEHNOLOGIJA ZA PRVOKLASNO GOSTOPRIMSTVO

Dobro oprani tekstili su najbolja referenca hotela ili restorana i u velikoj meri doprinosi tome da se gosti osećaju kao kod kuće i da budu spremni da se vrate. Da bi peškiri, bade-mantili i stolnjaci bili ponovo dostupni nakon upotrebe u najkraćem roku, Miele mašine imaju programe komercijalnog kvaliteta posebno dizajnirane za hotele i restorane, pa se pranje i sušenje veša svodi na 86 minuta.

U domovima za negu, pažnja osoblja doprinosi osećaju blagostanja i osećaju kao da ste kod kuće. Svojim programima dezinfekcije, mali divovi iz Mielea čiste temeljno i nežno i ispunjavaju najviše standarde higijene.

Ukoliko se radi o frizerskom salonu ili kafiću, svakom preduzeću koji nastoji da svojim klijentima ponudi odličnu uslugu  potrebno je profesionalno rešenje kada je u pitanju nega veša kako bi se oslobodilo vreme koje se može posvetiti osnovnom poslu. Uz Miele profesionalne mašine za vešeraj, čišćenje i sušenje vašeg tekstila je jednostavno, praktično i što je najvažnije štede vaše vreme. Uz specijalne programe vaš veš biće temeljno opran i veoma nežan, a zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama mašine su idealne za ugradnju u male prostorije.

Zašto se odlučiti za Miele profesionalne mašine za vešeraj?

Uz Miele tehnologiju za pranje veša možete da obavljate svoje poslove brzo i efikasno. Miele profesionalne mašine za pranje veša su snažne, ekonomične i lake za upotrebu. Inteligentni korisnički interfejsi i prilagođeni programi vam pomažu da sačuvate vreme i izbegnete greške. Sve tkanine se peru temeljno i nežno i na taj način se čuva vrednost tkaninaažne, ekonomične i lake za upotrebu. Inteligentni korisnički interfejsi i prilagođeni programi vam pomažu da sačuvate vreme i izbegnete greške. Sve tkanine se peru temeljno i nežno i na taj način se čuva vrednost tkanina.

Miele mašine poznate su po svojoj dugotrajnosti. Tehnologija koja obezbeđuje besprekoran rad bez problema. Zahvaljujući niskim troškovima rada, Miele mašine su najekonomičnije dugoročno rešenje za profesionalne perionice veša.

Naravno, Miele mašine su takođe pogodne za upotrebu u mnogim drugim oblastima kao što su banje, vatrogasne stanice, na jahtama ili ustanovama za brigu o deci.

Miele mašine za pranje i sušenje veša

Patentirani Miele „nežni“ bubanj od plemenitog čelika strukture pčelinjeg saća garantuje optimalno čuvanje tkanine. Kod pranja, na „saćastoj“ površini bubnja nastaje vodeni film, a kod sušenja vazdušni jastuk po kome tkanina mekano klizi. Pri tome se znatno smanjuje kidanje niti i stvaraju se manji nabori. Posebno oblikovana i postavljena rebra u bubnju omogućavaju efikasno natapanje tkanine kod pranja i povlačenje prilikom sušenja. To su najbitniji preduslovi  za dalju, kvalitetnu završnu obradu tkanine.

Profesionalne mašine za pranje veša Miele

Osim proverenih i testiranih programa za stolnjake, salvete i kuhinjske krpe, novi paket „Hotel-Restoran-Ketering“ ima i program za najfinije frotire koji se koriste u wellness i spa centrima . Pomoću deterdženata koji sadrže enzime, fleke od masti i proteina se uklanjaju već na niskim temperaturama.

Novi program za zaštitne prekrivače dušeka ima udare centrifuge, pri povećanom broju obrtaja, ispekidane sa kratkim pauzama da bi se iscedila voda iz nepromočive tkanine. Na ovaj način se izbegava neuravnoteženi raspored rublja u bubnju, produžava se radni vek uređaja i poboljšavaju se radne karakteristike.

Standardni program „Posteljina i frotiri“ za bele tkanine i peškire izrađene  od pamuka, lana i mešavine pamuka je već položio test vremena. Kod ovog programa, Miele je razvio način centrifugiranja koji ravnomerno raspoređuje velike komade u bubnju. Tako se sprečava kidanje tkanine i obezbeđuje se nežni tretman i pri velikom broju obrtaja centrifuge.

U ponudi je i paket „Jorgani i jastuci“. Bilo da je punjenje prirodnim perjem ili sintetičkim materijalima, komadi se kompletno peru mašinski. Nežna i rastresita završna obrada je u mašinama za sušenje.

Dimenzije Miele valjaka za peglanje su prilagođene potrebama korisnika: za upotrebu u relativno malim prostorima, brzo peglanje velikih količina rublja i savršenu završnu obradu tkanine.

Ekonomičnost

Mašine iz Miele Professional programa postavljaju standarde u pogledu ekonomičnosti i uticaja na okolinu. Iako potrošnja vode, praška i struje zavisi od vrste tkanine, količine veša i nivoa nečistoće, maksimalna energetska efikasnost i osećaj odgovornosti u korišćenju prirodnih resursa su uvek zagarantovani, a sve to, u kombinaciji sa vrhunskim rezultatima pranja i izuzetnom brigom o vešu.

Sve ovo potvrđuje i ogromno poverenje i lojalnost Miele kupaca jer bi 97% svih klijenata ponovo kupilo Miele mašinu.

O kompaniji

U mnogim zemljama Miele je najpoželjniji brend bele tehnike. U Nemačkoj, na domaćem tržištu, Miele je čak izglasan kao “najbolji brend ikada”. Miele uređaji, testirani za trajanje od 30.000 radnih sati, koriste materijale visokog kvaliteta, sofisticirani prenosni sistem i čvrste ležaje bubnja koji obezbeđuju odličnu izdržljivost, dug životni vek i rad bez problema. Miele mašine za pranje veša su predmet intenzivnih testova kvaliteta koji garantuju njihovu pouzdanost i trajnost.

Miele je sinonim za vrhunske rezultate u kombinaciji sa minimalnom potrošnjom energije. Suština je u bogatstvu inovativnih karateristika koje vam samo Miele stavlja na raspolaganje. To se ogleda u brojnim osvojenim prvim mestima kada se testiraju vodeći proizvodi širom sveta.

Bilo da koristite konvencionalni okretni prekidač, diskretne senzorske komande ili displej visoke rezolucije osetljiv na dodir kao što je onaj na vašem pametnom telefonu: rukovanje Miele uređajima je jednostavno koliko i zabavno. Ako tome dodamo mnoštvo pogodnih i pouzdanih automatskih programa i veliku ljubav prema detaljima – uspeh je zagarantovan. Olakšajte sebi život uz Miele!

Posedovanje proizvoda takvog brenda otkriva dosta toga o njegovim korisnicima. Ljudi koji kupuju Miele su sa stilom i imaju razvijenu svest o kvalitetu.

Uštedite sebi dragoceno vreme i dozvolite da Miele preuzme jednu od vaših mnogobrojnih obaveza.