Zanimljivosti

Porcelan i escajg u vašem restoranu

Svako od nas ima baku, rođaku ili tetku koja u svom domu ima vitrinu sa posuđem rezervisanim samo za svečane trenutke. Posuđe koje je deo porodične tradicije i koje se često prenosilo sa kolena na koleno a najčešće u vidu miraza. Nekada se porcelansko posuđe smatralo prestižom i vrednom imovinom pa je zato sam čin postavljanja trpeze bio običaj, u kom je cela porodica učestvovala, bilo za neke važne svečanosti.

Ništa nije drugačije i kada govorimo o restoranu. Zato pružite vašim gostima nezaboravno iskustvo u porcelanu u kome hrana dolazi do izražaja. Obradujte vaše goste ukusnim zalogajima, a poslužite ih u posudama i tanjirima savršenog dizajna, izrađenim od profesionalnog porcelana. Neka čaša, porcelan ili escajg budu deo enterijera vašeg restorana, jer će to biti garancija zadovoljnih gostiju. Zato ne zaboravite da pored dobre hrane, usluge, besprekorno uređen sto, dugo će ostati u prekrasnom sećanju vaših gostiju.

Porcelan Tognana - vrhunsko porcelansko posuđe

Ništa nije drugačije i kada govorimo o restoranu. Zato pružite vašim gostima nezaboravno iskustvo, u porcelanu u kome hrana dolazi do izražaja. Neka važne svečanosti počinju i završavaju u vašem restoranu. Obradujte vaše goste ukusnim zalogajima, a poslužite ih u posudama i tanjirima savršenog dizajna, izrađenim od profesionalnog porcelana. Neka čaša, porcelan ili escajg budu deo enterijera vašeg restorana, jer će to biti garancija zadovoljnih gostiju. Zato ne zaboravite da pored dobre hrane, usluge, besprekorno uređen sto, dugo će ostati u prekrasnom sećanju vaših gostiju.

Serviranje na porcelanu – prava mala umetnost

U svetu kulinarstva izgled jela jedan je od najvažnijih faktora koji će privući ili pak odbiti vašeg gosta. Serviranje hrane je prava mala umetnost za koju nisu potrebne posebne veštine ukoliko jela servirate na porcelanu koji izgleda očaravajuće. Onda je sve to mnogo lakše. Ukoliko želite sofisticirani stil i visoki kvalitet, Tognana je tu da svakom svojom linijom porcelana oplemeni vaš ugostiteljski objekat. Tognana nudi veliki izbor posuđa za sve prilike sa ekskluzivnim dizajnom i pouzadanim kvalitetom. U daljem tekstu pokazaćemo vam samo neke linije iz bogate ponude Tognana posuđa.

Linija Vecchio Vienna

Klasičan dizajn sa zaobljenim i vijugavim linijama, bogate reljefnom dekoracijom, stvoriće očaravajuću atmosferu habzburške prestonice na stolu vašeg restorana. Ova linija dostupna je u četiri boje: bela, puder roze, London siva i zelena žalfija.

Vecchio Vienna - porcelansko posuđe Tognana

Linija porcelana Mignon

Idealna je za sve ljubitelje pastelnih tonova i one koji vole da budu autentični. Savršena čorba i pikantna musaka dobiće još finiju notu kada se posluži u ovim posebnim posudama od porcelana.

Linija porcelanskog posudja Mignon - Tognana

Linija Trend

Uz Tognaninu liniju Trend Split, zagarantovana je elegancija za stololm: posuđe, činije i činije za salatu odišu prefinjenošću i savršeno se uklapaju u različite enterijere.

Trend Corten je pažljivo odabrana kolekcija porcelana brenda Tognana koja odiše rustičnim stilom i svojim smeđim nijansama oživljava enterijer i daje mu potpuno novu dimenziju. U pitanju je dizajn koji zapravo pruža mnogo mogućnosti u kombinovanju, pa se tako možete igrati sa modernim stilovima uređivanja i uz malo smelosti spojiti “staro” i “novo” i kreirati jedinstveni ugostiteljski prostor kojeg karakterišu toplina i jednostavnost, kao i najnoviji svetski trendovi.

Linija Origini

Dizajn koji spaja tradiciju najfinije italijanske izrade u hramoničnom stilu, ispunjavajući i moderne zahteve. Posuđe sa elegantinim klasičnim oblicima, ukrasima i ekskluzivnog dizajna.

Linija Vulcania black

Linija porcelana Vulcania black/gold nikog ne ostavlja ravnodušnim. Završni materijal je sličan lava kamenu. Idealan za gurmanske i ležerne vrste jela. Uz ovu liniju postavljeni sto odiše otmenošću i daškom luksuza.

Sve linije su u potpunosti napravljene u Italiji sa porcelanom otpornim na često pranje u mašini za posuđe, mikrotalasnu pećnicu i svakodnevno korišćenje. Širok asortiman proizvoda uključuje ne samo posuđe za kuvanje, već i čaše, pribor za jelo, lonce, posude za predjela, komplete sira i još mnogo drugih proizvoda, uz kontinuirani razvoj i unapređenje sopstvenih proizvoda i usluga.

Odaberite pravi escajg za potpuni doživljaj

U zavisnosti od hrane koja se servira, koristi se i specijalni escajg, koji olakšava sečenje i pravljenje savršenih zalogaja.

Uskladite savršen pribor za jelo sa svojim okruženjem uz Arthur Krupp proizvode. Arthur Krupp je među vodećim svetskim provajderima visokokvalitetnih dizajnerskih proizvoda za stolove. Klasično, elegantno, retro, prefinjeno ili moderno – pronađite savršeni dugotrajni dizajn za vaš sto. Čistoća srebra je 99,5 %, tvrdoća do dva puta veća od tradicionalnog posrebrenja a otpornost na sumpor do četiri puta veća. Visokokvalitetni materijali čine pribor za jelo izuzetno otpornim na trljanje i korozije kao i sprečavanje stvaranja rđe i oksida. Tekstura i boja se mogu kombinovati.

Ukoliko želite da impresionirate goste u vašem restoranu izborom porcelana Tognana i pribora za jelo Arthur Krupp, sigurno nećete pogrešiti. Obogatite vašu trpezu gracioznošću i svežinom. A ukoliko se još uvek dvoumite oko izbora, dođite u izložbeni salon Tehno i opreme i pronađite deo bogate ponude. Rado ćemo vam pomoći.