PREDNOSTI PROIZVODA PT SERIJE

Ona je svestrana. Pere savršeno. I brza je. Efikasna protočna mašina za pranje posuđa. Idealna za velike količine posuđa. I već je sve čisto.

Gužva u sekciji za posuđe. Usred nje, PT mašina proizvođača Winterhalter.

Na ulaznom stolu se prljavo posuđe puni u korpe. Ciklus pranja se pokreće. Na drugoj strani se vadi oprano posuđe. Nema nepotrebnog vremena čekanja. Sve je optimalno usklađeno, sve ide iz ruke u ruku.

Savršeni proces pranja. PT serija to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe.

Brza, štedljiva i efikasna. Mašina je dostupna u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

PT serija sa sobom donosi mnoge tehničke inovacije: Zbir mnogih dobro osmišljenih detalja čini sistem pranja izuzetno efikasnim. I obezbeđuje prvoklasnu čistoću i higijenu.

VELIKA BRZINA PRANJA

Pranje mašinom PT je sinonim za uštedu vremena: Hauba gore, korpa napolje, nova korpa unutra, hauba dole. Dok mašina obavlja svoj posao, oprano posuđe može da se skloni i da se napuni druga korpa.

ŠTEDLJIVA I EKONOMIČNA

Energija iskorišćena na pametan način. Mala potrošnja vode. Besprekorni rezultati pranja. PT sistem pranja pokazuje kako se mogu kombinovati najviši zahtevi u pogledu rezultata pranja i maksimalna ekonomičnost.

JEDNOSTAVNO RUKOVANJE

Touch screen sa veoma jasnim piktogramima. Startni taster za aktiviranje, za upravljanje preko jednog dugmeta. Vođeni program samopranja. Osim toga, PT serija se odlikuje i izuzetno jednostavnim i intuitivnim upravljanjem.