Prvoklasni rezultati pranja. Optimalno sušenje. Savršena zaštita. Winterhalter korpe za pranje za različite vrste posuđa. Odgovarajuće rešenje.

Funkcionalni dizajn. Visokokvalitetni materijali. Izvrsna obrada. Winterhalter korpe za pranje dokazuju svoju korisnu primenu u praksi. U svakom pojedinačnom ciklusu pranja. One su posebno prilagođene za različito posuđe. I tako omogućavaju savršene rezultate pranja.

Rukovanje je izuzetno jednostavno, a posuđe je optimalno zaštićeno. Korpe za pranje predstavljaju neizostavni komadić u mozaiku Winterhalterovog celokupnog sistema.

Njihova prednost je sofisticirani dizajn korpe: On je prilagođen mašini za pranje i posuđu. Velika propusnost vode i dobra cirkulacija vazduha obezbeđuju optimalne rezultate pranja i sušenja.

PLASTIČNE KORPE

Za velike količine posuđa i čaša: Plastične korpe olakšavaju organizaciju velike količine posuđa. One su lagane, traju dugo i mogu nekad da se slažu jedna na drugu i kada je posuđe u njima. Umeci i pregrade su dostupni u različitim bojama – za pregledno i komforno rukovanje. Na taj način, one su pogodne i kao sistem za sortiranje i čuvanje. Za efikasnu logistiku posuđa. Korpe se ne mogu vratiti proizvođaču.

KORPE OD NERĐAJUĆEG ČELIKA

Za veliko i teško posuđe: Korpe od nerđajućeg čelika nemaju podelu na redove i pregrade i imaju vrlo robusnu obradu. One su specijalno osmišljene za teške lonce, velike plehove i kabasto kuhinjsko posuđe. Posuđe može da bude u optimalnom položaju zahvaljujući praktičnom priboru za korpe. Za primenu u Winterhalter mašinama za pranje kuhinjskog posuđa. Korpe se ne mogu vratiti proizvođaču.

KORPE OD ŽIČANE MREŽE

Za najviše zahteve u pogledu rezultata pranja i sušenja: Korpe od žičane mreže imaju izuzetno veliku propusnost vode – mlaz vode dolazi do posuđa gotovo neometano. Pri tom optporna plastična zaštita štiti posuđe od oštećenja. Važno: Ove korpe mogu da se slažu jedna na drugu samo kada nisu napunjene. Korpe se ne mogu vratiti proizvođaču.

ČAŠE
Uzane čaše za šampanjac, široke čaše za crno vino, velike krigle za pivo: odgovarajuće korpe za pranje za najrazličitije čaše.

POSUĐE
Male šoljice. Veliki tanjiri. Ili sve to zajedno: specijalne korpe za pranje posuđa.

PRIBOR ZA JELO
Različiti noževi, viljuške i kašike. Pribor za salatu ili noževi za maslac: optimalne korpe za pranje vašeg pribora za jelo.

KUHINJSKO POSUĐE
Lonci i tiganji. GN posude, plehovi i činije: robusne korpe za pranje za različito kuhinjsko posuđe.

FLAŠE
Flaše za vodu i bokale. Higijenski čisto oprano: jedinstvene korpe za flaše proizvođača Winterhalter.

PLASTIČNE ČAŠE
Čaše za višekratnu upotrebu i poklopci. U različitim veličinama: specijalne korpe za pranje plastičnih čaša.