Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Bočna traka

Mašine za pranje crnog posuđa

Ekstremno tvrda zaprljanost je test za mašinu za pranje crnog posuđa. Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter.Mašine za pranje crnog posuđa su tu da olakšaju rad u kuhinji.

Robusna obrada. Sa velikom snagom. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Vi ste pekar, mesar ili gastronom i perete posuđe u ekstremnom području? UF je mašina za vas.

Za sve tipove nečistoće

Bilo da se radi o belančevinama, skrobu ili masnoći: UF uklanja i ekstremno otpornu i tvrdokornu nečistoću. Sa visoko efikasnim sistemom pranja i pritiskom vode do jednog bara, kao i programom za omekšavanje, savršeno je prilagođen za profesionalno pranje kuhinjskog posuđa.

Ergonomsko upravljanje

Touch screen i startni taster za brzo aktiviranje. Preklopiva vrata. Kolica za korpe i preklopiva korpa. Ovi i mnogi drugi detalji čine rukovanje UF mašinom jednostavnim i posebno ergonomskim.

Higijenska bezbednost

Na mestima gde se radi sa namirnicama, važe higijenski standardi. UF obezbeđuje da se oni održavaju bez problema: primenom sofisticiranog koncepta higijene u unutrašnjem prostoru mašine i naročito jednostavnim čišćenjem.

Na taj način je mašina spremna za pokretanje za samo nekoliko minuta: Opciono, UF može da se konfiguriše tako da se rezervoar direktno puni toplom vodom. Mašina za pranje je tako brže spremna za rad i troši manje energije. Naravno, to važi i za zamenu vode u rezervoaru tokom jednog dana pranja.

Oni koji rade sa belančevinama i skrobom, znaju sledeće: Potrebno je prethodno ispiranje hladnom vodom, kako se nečistoća ne bi zapekla na posuđu. Zato sve mašine za pranje UF serije mogu da budu opremljene pretpranjem hladnom vodom kao opcijom. Pre samog ciklusa pranja, čista, hladna voda počinje da rastvara zaprljanja. To garantuje higijenski besprekoran rezultat pranja i smanjuje napore koji su potrebni za ručno pretpranje.