Zanimljivosti

Direktor Tehno i oprema Inžinjering u konkurenciji za preduzetnika godine

Revizorsko-konsultantska kompanija EY objavila je spisak najuspešnijih preduzetnika u našoj zemlji. U konkurenciji su 34 kandidata iz 28 kompanija, a među njima je i direktor Tehno i oprema Inžinjering Milivoje Dimitrijević.

EYPreduzetnik godine ™ je jedinstveni, globalni program kompanije EY koji podržava preduzetnike i prepoznaje preduzetnička dostignuća među pojedincima i kompanijama koja pokazuju viziju, liderstvo i uspeh. Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano 24. februara u hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu, a naš predstavnik će konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2022. godine.

Kako je navedeno u predstavljanju kandidata, kompanija Tehno i Oprema je lider na tržištu Srbije kada je u pitanju profesionalna ugostiteljska oprema. Nudi adekvatna tehnološka rešenja počevši od projekta tehnologije kuhinje, proizvodnje i kompletnog opremanja do servisiranja kuhinja i šankova u hotelima, restoranima, kafićima, studentskim i drugim menzama.

Tehno i oprema ima svoju liniju neutralne opreme – TIO neutral, koja zajedno sa svim uređajima za pranje, rashladnim i termičkim, čini jednu perfektnu kuhinju.

Adekvatna servisna podrška, maksimalna ažurnost, različiti vidovi edukacija i savetovanja u vezi svih proizvoda prodajnog programa su samo još neke od bitnih delatnosti poslovanja kompanije kojima je dodatno učvršćena profesionalna saradnja sa korisnicima i dokazana pouzdanost u poslovanju.

„Velika mi je čast i privilegija da kroz program EY Preduzetnik godine, ispratimo najuspešnije preduzetničke priče u našoj zemlji. Istovremeno, ova nominacija predstavlja i obavezu za nas da svake godine budemo sve bolji“, istakao je Milivoje Dimitrijević, direktor kompanije Tehno i oprema Inžinjering.

Program EY Preduzetnik godine™ , osnovan je pre više od 30 godina i danas postoji u više od 60 zemalja i 145 gradova širom sveta.