Rational

Rational

NAJVEĆA MOGUĆA KORIST ZA KUPCE

Najveća moguća korist za kupce: To je cilj koji Rational ima već preko 35 godina. Sve je počelo pronalaskom prve parno konvekcijske pećnice koji je revolucionirao termičku obradu namirnica. Od tada se rukovode isključivo željama i potrebama njihovih Korisnika. Tako da Vaši problemi budu rešeni na najbolji način

Podrazumeva da se znanje ne odnosi samo na konstruisanje uređaja, nego i na inovacije koje rešavaju probleme kuvara. I upravo tu se pokazuje razvojni rad za koji fizičari, inženjeri, nutricionisti i kuvari godišnje potroše oko 25 tona životnih namirnica kako bi dalje unapredili inovacije i proširili mogućnosti primene uređaja za Korisnike.

Pre svega razmišlja se o koristima i o zadovoljstvu korisnika i njihovih gostiju. Upravo zbog toga se svakodnevno bavimo sa važnim detaljima koji se odnose na sve u vezi kuvanja. Na primer, kako pripremiti jednostavno i izuzetno kvalitetno jelo uz visoku efikasnost. To je dovelo do toga da je Rational vodeći u tehnologijama i na tržištu.

OBEĆANJE KUPCIMA

Potvrđujemo Vam , da je vaša odluka o kupovini ispravna zbog:

Mi shvatamo termin whitefficiency®
Termin whitefficiency® kao kompletan početak koji počinje u razvoju proizvoda. Zajedno sa univerzitetima istražuju se inovativna rešenja kako bi se potrošnja resursa svela na najmanju moguću meru. Zatim se nastavlja u proizvodnji koja je sertifikovana za zaštitu životne sredine, i koja sama važi kao posebna izvozna logistika u očuvanju resursa, kao i za povlačenje i recikliranje naših starih uređaja. Međutim, poseban uticaj za angažovanje SelfCookingCenter® whitefficiency® postoji u kuhinjama klijenata. Tamo se whitefficiency® u najvećoj meri isplati. I to tako što nova dimenzija kapaciteta sama po sebi kod velikih količina uvek garantuje isti najbolji kvalitet, i na taj način smanjuje otpad i upotrebu sirovina. Ili tako što sa Rational uređajima kao prvo štedite veći deo potrošnje energije, vode i vremena posredstvom optimalnog korišćenja uređaja.

Proverenog kvaliteta proizvoda
Proizvodi RATIONAL su otporni, kvalitetno proizvedeni i obrađeni u fabrici u Nemačkoj. Važno je da se konačna izrada radi po principu „jedan čovek – jedan uređaj“. Svaki zaposleni u delu montaže preuzima odgovornost za kvalitet proizvoda koji je sastavio. Na kraju lično, svojim imenom navedenim na tipskoj ploči, preuzima odgovornost za kvalitet proizvedenog uređaja. Saradnja sa našim sistemskim dobavljačima je temeljena na bazi visokih standarda kvaliteta. Trudimo se da poboljšamo pouzdanost i dugotrajnost svojih proizvoda. Kvalitet proizvoda kao i postupak izrade je pod stalnim nadzorom međunarodno priznatih instituta.

Servisna mreža
Mreža demonstracionih kuhinja u kojim se održavaju redovne prezentacije, omogućava da se lako uverite u kvalitet , mogućnost upotrebe, odličnu ekonomičnost i lako upravljanje uređajima. I nakon kupovine uređaja nudi se opširan paket usluga. Jedna od usluga podrškeu ponudi je i profesionalna obuka za rukovanje uređajem. Pored toga postoji i gusta mreža servisnih službi širom sveta. SERVISNI PARTNERI RATIONAL-a, 80 % zadataka rešavaju još istog dana . Ovaj inovativni servisni koncept zahteva visok nivo međusektorskog servisnog upravljanja. Cilj nije samo osiguranje kvaliteta proizvoda nego i da i korisnici svaki dan iznova budu zadovoljni.