SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE – HEMIJA

IMAMO HEMIJU ZA SVAKU NAMENU

Laka i tvrdokorna zaprljanost. Posuđe od različitih materijala. Bez mrlja, briljantnog sjaja. Winterhalter ima sredstva za pranje za različite primene.
Sredstva za pranje. Obično su u senci mašine. Često su potcenjena. Međutim, ona imaju odlučujući uticaj na rezulat pranja: Što su efikasnija, to je bolji rezultat pranja. Iz tog razloga, sredstva za pranje su stalna i važna komponenta u Winterhalterovom celokupnom sistemu: Kao specijalisti za pranje, imamo vlastitu laboratoriju, u kojoj pripremamo recepture sa najvećom efikasnošću. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje, za specijalne namene. Savršeno međusobno usklađena. I pouzdana po pitanju čistoće i higijene.

OPTIMIZOVANO ZA PRIMENU

Timovi stručnjaka u našoj laboratoriji razvijaju recepture za sredstva za pranje, sredstva za ispiranje i druge higijenske proizvode za pranje. Precizna rešenja za različite primene. Ovde možemo da individualne situacije primene prilagođavamo našim klijentima i da optimizujemo sve faktore, sve dok rezultat pranja ne bude savršen. Za izbor odgovarajuće pripreme vode, kao dodatnu uslugu nudimo celokupnu analizu vode.

VISOKA EFIKASNOST

Winterhalter ima višedecenijsko iskustvo u profesionalnom pranju posuđa. Kao specijalisti za pranje, možemo svojim klijentima da ponudimo hemijska sredstva za pranje koja su se dokazala u praksi: visokoefikasna i ekonomična u potrošnji. Redovni testovi efikasnosti primene potvrđuju visok kvalitet naših sredstava za čišćenje i higijenskih proizvoda.

PROVERENO I SERTIFIKOVANO

Upravljanje kvalitetom u praksi: Pored zahtevnih internih provera, Winterhalter redovno sprovodi nezavisne higijenske testove i sertifikovanje – prema standardima DIN ISO 9001, 14001 i OHSAS 18001. Svi naši proizvodi odgovaraju najnovijim standardima sertifikata. Za optimalnu zaštitu na radu.

NE UTIČE NA ŽIVOTNU SREDINU

Čuvamo resurse. Štitimo životnu sredinu i zdravlje. Winterhalter je, kao proizvođač hemijskih sredstava za pranje, svestan svoje odgovornosti. Naši proizvodi su visoko koncentrovani. Na taj način izbegavamo visoke troškove transporta i nepotreban plastični otpad. Sva naša pakovanja mogu da se ponovo koriste. Naše sirovine su potpuno biološki razgradive i naš asortiman sadrži proizvode sa izuzetno ekološkim svojstvima, koji npr. ne sadrže hlor i fosfate.

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE ČAŠA

Temeljno i pažljivo. Za blistavu čistoću. Za savršenu higijenu. Za sjaj i blistavost. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje čaša. Od proizvođača Winterhalter.
Kraljevska disciplina u profesionalnom pranju. Sa posebnim izazovima i veoma visokim zahtevima prema sredstvima za pranje: Ona treba da garantuju čistoću i higijenu. Izbegavaju koroziju čaša. Čuvaju dekoraciju. I istovremeno treba da budu ekonomična u potrošnji. Takođe i kod flaša i bokala. Bez linija, bez mrlja, bez neprijatnog mirisa. Ali zato sa blistavim sjajem. Specijalna sredstva za pranje čaša proizvođača Winterhalter prihvataju izazov. I dokazuju se na spektakularan način.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE ČAŠA

SREDSTVO ZA PRANJE F 420 e

 • ekološko tečno sredstvo za pranje – sertifikovno prema EU-Ecolabel
 • neutralnog mirisa, bez hlora i fosfata
 • efikasno za belančevine, voćnu pulpu i ostatke minerala

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 200 S

 • visokokoncentrovano kiselo sredstvo za ispiranje
 • odlično ponašanje pri sušenju stakla i plastike
 • idealno u kombinaciji sa osmoznom vodom: za čaše bez poliranja

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE PRIBORA ZA JELO

Noževi. Kašike. Viljuške. Pranje uz zaštitu materijala. Higijenski čisto i blistavo sjajno. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje pribora za jelo. Od proizvođača Winterhalter.
Pribor za jelo mora da bude savršeno čist. Higijenski čisto. I uvek mora da bude blistavo sjajan. Ali to nije sve: Noževi, kašike i viljuške od srebra ili nerđajućeg čelika bi trebalo da se peru tako da se što više čuva materijal. Sredstvima za pranje visoke efikasnosti, koja su ekonomična u potrošnji. I po mogućnosti ne štete životnoj sredini. Zahtevi u pogledu pranja pribora za jelo su visoki. Sredstva za pranje proizvođača Winterhalter, koja su posebno osmišljena za pribor za jelo, su tu da ih ispune. Za pribor za jelo, uz koji će blistati.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE PRIBORA ZA JELO

SREDSTVO ZA PRANJE F 720 BLUe

 • ekološko tečno sredstvo za pranje
 • neutralan uticaj na otpadne vode, štiti materijal i pogodno je za srebro
 • efikasno za sasušene ostatke hrane

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 200 S

 • visokokoncentrovano kiselo sredstvo za ispiranje
 • odlično sušenje kod nerđajućeg čelika
 • idealno u kombinaciji sa osmoznom vodom: za pribor za jelo bez poliranja

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE TANJIRA

Savršeno oprani tanjiri. Bez ostataka skroba. Bez mrlja. Blistavi i besprekorno čisti. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje tanjira. Od proizvođača Winterhalter.
Tanjiri od visokokvalitetnog porcelana. Blistavobeli ili mat crni. Bez ostataka i mrlja. Jednostavni i savršeni. Ako su tanjiri besprekorno čisti, mogu da postignu svoj pun efekat. Winterhalter vam u tome pomaže specijalnim sredstvima za pranje tanjira: Sredstva za pranje su osmišljena za čitav niz nečistoće i odstranjuju tvrdokorne ostatke hrane od masnoće, skroba i belančevina. Sredstva za ispiranje obezbeđuju brzo sušenje bez mrlja. Zajedno garantuju savršeni rezultat pranja.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE TANJIRA

SREDSTVO ZA PRANJE F 6200

 • Tečno sredstvo za pranje sa intenzivnom snagom pranja
 • sadrži komponente za izbeljivanje, neutralnog mirisa, bez fosfata
 • uklanja osušene ostatke hrane, obojenja i pouzdano sprečava nastanak naslaga skroba

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 100 N

 • visokokoncentrovano sredstvo za ispiranje
 • pH neutralno
 • garantuje brzo sušenje bez mrlja

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Snažno dejstvo kod belančevina i masnoće. Ne oštećuje aluminijum i nerđajući čelik. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje kuhinjskog posuđa. Od proizvođača Winterhalter.
Rastvaranje tvrdokornih ostataka. Odstranjivanje zagorelih ostataka hrane. Pouzdano uklanjanje zaprljanost od belančevina i masnoća. Za ove ekstremne zahteve Winterhalter je osmislio specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje: Ona su osmišljena za izuzetno zaprljani kuhinjski i radni pribor – na primer u pekarama i mesarama. Odlikuju se kombinacijom velikom snagom pranja i pažljivog čišćenja. Na taj način je sva oprema savršeno higijenski čista. A istovremeno je optimalno zaštićeno i posuđe od osetljivog materijala. Bez obzira da li se radi o aluminijumu, nerđajućem čeliku ili porcelanu. Snažno i pažljivo.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

SREDSTVO ZA PRANJE F 865 Plus

 • Tečno sredstvo za pranje sa intenzivnom snagom pranja
 • posebno dejstvo bez stvaranja pene
 • posebno pogodno za posuđe od aluminijuma

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 165 N

 • visokokoncentrovano sredstvo za ispiranje
 • pH neutralno
 • sa aktivnim suzbijanjem pene

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE ŠOLJICA

Blistavo čiste šolje za kafu i čaj. Bez tragova. Bez ikakvih obojenja. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje posuda za kafu i čaj. Od proizvođača Winterhalter.
Espreso i kapućino. Crni čaj, biljni čaj, čaj od kamilice. Svuda gde se serviraju ovi napici, pranje šoljica postaje izazov. Koloranti i tanini u kafi i čaju ostavljaju uporne ostatke, ružne mrlje i jasno vidljive tragove. Winterhalter ima savršeno rešenje za ovaj problem: Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje koja su posebno osmišljena za posude za kafu i čaj, odstranjuju uporne ostatke. Za blistavo čiste šoljice, čaše i posude.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE ŠOLJICA

SREDSTVO ZA PRANJE F 300

 • Tečno sredstvo za pranje sa komponentom za izbeljivanje
 • efikasno uklanja obojenja i ostatke belančevina
 • takođe pogodno za posuđe od aluminijuma

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 100 N

 • visokokoncentrovano sredstvo za ispiranje
 • pH neutralno
 • garantuje brzo sušenje bez mrlja

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE ČAŠA

Posebno osmišljena za plastične čaše. Za prvoklasnu čistoću i higijenu. I najbolje moguće sušenje. Specijalna sredstva za pranje i ispiranje čaša. Od proizvođača Winterhalter.
Sistemi za višekratnu upotrebu su sve traženiji. Međutim, čaše i poklopci od plastike predstavljaju izazov prilikom pranja: zbog male težine i zbog teškog sušenja materijala. Kako bi se rešio ovaj problem, Winterhalter je razvio specijalnu kombinaciju sredstva za pranje i ispiranje: Ova hemijska sredstva za pranje kod plastičnih čaša, pored prvoklasnih rezultata pranja, obezbeđuju pre svega i najbolje moguće sušenje. Rezultat: higijenski čiste čaše nakon pranja, dovoljno su suve da se mogu ređati jedna na drugu štedeći prostor.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE VIŠEKRATNIH ČAŠA

SREDSTVO ZA PRANJE F 300

 • ekološki prihvatljivo tečno sredstvo za pranje – sertifikovano prema EU-Ecolabel propisima
 • neutralnog mirisa, bez hlora i fosfata
 • efikasno kod belančevina, voćne pulpe i ostataka minerala

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 170 XD

 • visoko koncentrovano, neutralno sredstvo za ispiranje
 • najbolji rezultat sušenja plastičnih čaša
 • omogućava ređanje suvih čaša jedna na drugu, bez opasnosti od pojave mikroba