Sredstvo za čaše i bistroe

Savršena higijena

Sredstva za pranje za bistroe kompanije Winterhalter su dovoljno efikasna i higijenska, tako da čaše postaju sjajne i dovoljno su blaga za pranje posuđa ne ostavljajući pritom ostatke.Sredstva za pranje za bistroe garantuju higijenu i čistoću kada zajedno perete čaše i posuđe.
Svaki put dobijate blistave i savršeno čiste čaše.

Univerzalno sredstvo za pranje

Blistavo posuđe

Univerzalna sredstva za pranje nude higijensko i blistavo čisto posuđe.
Savladavaju jako zaprljano posuđe i posebno intenzivno deluju kod naslaga masnoće i belančevina. Možete da se oslonite u maksimalnu higijenu i savršene rezultate pranja.

Jak protiv prljavštine

Nežan po kuhinjski pribor i posuđe

Sredstva za pranje crnog posuđa i kuhinjskog pribora trajno uklanjanju belančevine i masnoću, dajući higijenski čist rezultat pranja.
Dovoljno su nežna da zaštite predmete izrađene od osetljivih materijala, kao što je aluminijum. Posebni sastojci aktivno suzbijaju stvaranje pene i osiguravaju savršeno pranje. Možete da se oslonite u idealnu kombinaciju učinka pranja i brige za osetljivim materijalima.

Pouzdana savršenost

Za tvrdokornu prljavštinu

Visoko učinkovita sredstva za pranje kompanije Winterhalter uklanjaju najizazovnije ostatke hrane. Ona skidaju osušeni skrob i ne ostavljaju neprijatan miris. Sredstva za pranje mogu da rastvore skrob i dovoljno su pouzdana za sprečavanje stvaranja daljih naslaga. Bez obzira koliko su prilikom pranja posuđa naslage na njima žilave, ove hemikalije obezbeđuju savršene i higijenske rezultate.