Čistoća, higijena i nega

Za pranje standardne kuhinje

Proizvodi za kuhinjsku higijenu kompanije Winterhalter osiguravaju savršenu čistoću u područjima standardnih kuhinja. Kompanija Winterhalter nudi kompletan asortiman proizvoda koje možete da koristite u celom okruženju kuhinje i šire.
Proizvodi poput univerzalnih sredstava za čišćenje, dezinfekciona sredstva i sredstva za negu ruku nude čistoću, higijenu i negu u celom području rada s hranom.

Savršena higijena

Za čistiju kuhinju

Kompanija Winterhalter preporučuje upotrebu pravilnih proizvoda za kuhinjsku higijenu u području mašine za pranje posuđa i standardnih kuhinja. Asortiman obuhvata sredstva za ručno pranje do sredstava za čišćenje roštilja i negu nerđajućeg čelika.
Ovi proizvodi delotvorno uklanjaju razne vrste kuhinjske prljavštine ostavljaljući površine i uređaje besprekorno čistim.
Oslonite se na profesionalna i delotvorna sredstva za pranje u vašoj kuhinji.

Dezinfekcija za kuhinju

Savršena higijena

Dezinfekciona sredstva kompanije Winterhalter garantuju savršenu higijenu u području pranja i kuhinji. Prilikom dezinfikovanja bakterije i klice se pouzdano uklanjaju s površina i podova. Dezinfekcionim sredstvima osiguravate higijensku bezbednost u vašem području pranja i kuhinji.

Čiste i nežne

Higijena ruku u području pranja

Mašine za pranje čaša serije UC mogu savršeno da se prilagode zahtevima za standardno pranje na licu mesta i bilo koje vrste posebnog pranja.