Winterhalter Srbija

Vaš specijalista za pranje posuđa.

Od samog osnivanja Tehno i oprema Inženjering je ovlašćeni distributer Winterhalter profesionalnih sistema za pranje posuđa.

Winterhalter je specijalista za profesionalne mašine za pranje posuđa. Sa mašinama za pranje posuđa, sredstvima za pranje i ispiranje, aparatima za omekšavanje vode i korpama Winterhalter nudi kompletan sistem koji garantuje savršene rezultate pranja. Pored toga Winterhalter proizvodi se odlikuju visokom efikašnošću, jednostavnom upotrebom, dokazana inovativnost i pouzdanost već decenijama u profesionalnim kuhinjama.

Winterhalter Srbija osnovana je 1997 god. sa sedištem u Beogradu. Kao lider na tržištu sa višegodišnjim iskustvom profesionalnih mašina za pranje posuđa Winterhalter Srbija precizno poznaje lokalno tržište i njegove potrebe, održava blisku saradnju sa klijentima, dilerima i servisnim partnerima.

Iskusno vođstvo, komercajlni i marketinški tim, servisno osoblje, sveobuhvatan lager rezervnih delova i mreža iskusnih partnera među kojima je i Tehno i oprema inženjering od samog osnivanja predstavništva u Srbiji, garantuju perfektne savete i optimalnu uslugu. Klijenti se mogu osloniti na pouzdanost i najviši kvalitet profesionalnih sistema za pranje.

Winterhalter profesionalni sistem. Savršena tehnologija za profesionalne kuhinje.

Ono po čemu je Winterhalter jedinstven na tržšištu je to što Winterhalter jedini korisniku nudi celokupan sistem pranja:

  • Priprema vode
  • Mašina za pranje
  • Hemija za pranje i za održavanje
  • Korisnička podrška
  • Odgovoran i efikasan servis

Winterhalter nudi sveobuhvatan program proizvoda i usluga, jedna od odlika koja dugi niz godina osigurava vodeće mesto na tržištu je kvalitet.

Winterhalter profesionalne mašine

Savršena tehnologija za profesionalne kuhinje.

Bez obzira da li su namenjene za objekte za serviranje hrane, hotele, ugostiteljske objekte, pekare ili mesare: Kompanija Winterhalter nudi optimalnu profesionalnu mašinu za pranje posuđa za svaku situaciju.
Portfelj Winterhalter mašina se proteže od potpultnih mašina preko protočnih mašina, mašina za pranje kuhinjskog pribora do mašina za pranje posuđa tračnog tipa i s transportom korpe.
Winterhalter mašine za pranje posuđa se odlikuju po savršenim rezultatima pranja, maksimalnom učinku, dobro osmišljenim konceptima higijene i jednostavnom radu.
Možete da se oslonite na tehnologije pranja posuđa koje su namenjene za visoke zahteve u profesionalnim kuhinjama.

Ugradna ispod pulta UC serija
Mašine sa protokom korpi PT serija
Kuhinjski pribor
Transport korpi
Tračni tip

Winterhalter Hemija

Deterdženti i hemija za održavanje mašina i uređaja

Savršeni rezultati pranja. Maksimalna higijena

Kao stručan pružalac proizvoda i sistema za profesionalno pranje posuđa, kompanija Winterhalter proizvodi visoko kvalitetna sredstva za pranje i higijenske proizvode. Kontinuirani i sjajni rezultati pranja mogu da se ostvare samo kada je svaki element postupka pranja savršeno izbalansiran.
Uz godine iskustva nudimo isproban i testiran visokokvalitetan asortiman hemikalija i proizvoda za pranje. Oni su izuzetno delotvorni i sastavni deo kod obezbeđivanja savršenih rezultata pranja i smanjivanja nivoa potrošnje.

Sredstva za pranje
Sredstva za ispiranje
Dodatni proizvodi
Kuhinjska higijena

Winterhalter Priprema Vode

Priprema vode
Uređaji za omekšavanje
Uređaji za demineralizaciju
Uređaji za reverznu osmozu
Savršena voda konstantan kvalitet
Potrošna roba, usluge i analiza vode

Winterhalter Korpe

Winterhalter korpe
Sjajni rezultati pranja
Maksimalna propusnost vode
Šolje su pod nagibom
Sjajni rezultati pranja
Najbolje pregrade
Optimalno postavljanje