PREDNOSTI PROIZVODA MT SERIJE

EFIKASNE. BEZ KOMPROMISA
Fleksibilni koncept. Za veliku količinu posuđa. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Prilagođena individualnim zahtevima. Transportne mašine za pranje posuđa proizvođača Winterhalter. Efikasne tehnike pranja.
Udarni termini. U gastronomiji. U hotelijerstvu i kolektivnoj ishrani. U menzama i kantinama. Profesionalno pranje sa visokim performansama. Šta se ovde zahteva: mašina za pranje, u koju se možete apsolutno pouzdati. Sto posto. Čak i kod velike količine posuđa. Mašina za pranje koja ne poznaje kompromise. Ni po pitanju kvaliteta i snage. Ni po pitanju čistoće i higijene.
Mašina za pranje koja može da se individualno prilagodi. Različitim primenama i vrstama posuđa. Prostornoj situaciji na licu mesta. I vašim zahtevima i željama. Kada su ispunjeni svi ovi preduslovi, mašina za pranje postaje prava tehnika pranja. Upravo se to zahteva od transportne mašine za pranje posuđa proizvođača Winterhalter: fleksibilan koncept mašine za efikasnu i individualnu tehniku pranja.

HIGIJENSKA BEZBEDNOST

PT serija sa sobom donosi mnoge tehničke inovacije: Zbir mnogih dobro osmišljenih detalja čini sistem pranja izuzetno efikasnim. I obezbeđuje prvoklasnu čistoću i higijenu.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Pranje mašinom PT je sinonim za uštedu vremena: Hauba gore, korpa napolje, nova korpa unutra, hauba dole. Dok mašina obavlja svoj posao, oprano posuđe može da se skloni i da se napuni druga korpa.

SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Energija iskorišćena na pametan način. Mala potrošnja vode. Besprekorni rezultati pranja. PT sistem pranja pokazuje kako se mogu kombinovati najviši zahtevi u pogledu rezultata pranja i maksimalna ekonomičnost.

EKONOMIČNE

Touch screen sa veoma jasnim piktogramima. Startni taster za aktiviranje, za upravljanje preko jednog dugmeta. Vođeni program samopranja. Osim toga, PT serija se odlikuje i izuzetno jednostavnim i intuitivnim upravljanjem.

MAŠINE ZA PRANJE SA TRAČNIM TRANSPORTOM

Svestrana. Snažna. Mašina tračnog transporta konstruisana po meri. Za veliku količinu posuđa. Štedljiva i pouzdana. I sve funkcioniše.

Velike količine posuđa iste vrste. Za definisana vremena posluživanja hrane i pranja, koja se redovno ponavljaju. Dan za danom, nedelja za nedeljom. Takve slučajeve rešava MTF: Snažna mašina za pranje sa tračnim transportom i više tankova pouzdano obavlja svoj posao. Bez obzira šta je u pitanju. Jednostavna je za rukovanje i ekonomična u potrošnji. Modularno je konstruisana i može da se individualno konfiguriše. Savršeno prilagođena vašim zahtevima u pogledu pranja. I dimenzionisana za najveći kapacitet pranja. Mašina na koju možete da se oslonite i koja pruža sigurnost. U kuhinjama za posuđe menza i kantina. U velikim klinikama i ustanovama za negu. Sve pod kontrolom.

MAŠINE ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI

Efikasna tehnologija pranja za veliku količinu posuđa. Za najraznovrsnije posuđe, raspoređeno tokom celog dana. Precizna rešenja za efikasan proces pranja

MAŠINA SA TRANSPORTOM KORPI SA VIŠE TANKOVA MTR

Velike količine posuđa različite vrste. Bez fiksnih vremena pranja, nepravilno raspoređeno tokom celog dana. Takve slučajeve rešava MTR: Moćna mašina za pranje sa transportom korpi i više tankova, odgovorno obavlja svoj posao. Bez obzira šta je u pitanju. Jednostavna je za rukovanje i ekonomična u potrošnji. Modularno je konstruisana i može da se individualno konfiguriše. Savršeno prilagođena raspoloživom mestu i vašim zahtevima. Mašina na koju možete da se oslonite i koja pruža sigurnost. U sekcijama za posuđe hotela i restorana. U malim kantinama i ustanovama za negu. Uvek na mestu.

KOMPAKTNA PROTOČNA MAŠINA ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI CTR

Mašina mora biti kompaktna. U kuhinji za pranje posuđa obično ima veoma malo raspoloživog prostora. Mora biti brza. Jer je količina posuđa u udarnim terminima veoma velika. Mora biti modularna. Na taj način se prilagođava individualnim zahtevima i željama. I naravno mora biti ekonomična u radu. Ono što zvuči nemoguće, ostvaruje CTR mašina proizvođača Winterhalter: veliki kapacitet pranja uz kompaktne dimenzije. Do 195 korpi na sat. Mala potrošnja i niski operativni troškovi. Maksimalna higijenska bezbednost – i enormna fleksibilnost. Zahvaljujući modularnom sistemu, CTR se može jednostavno planirati, individualno konfigurisati i naknadno proširivati. Savršeno rešenje za 100 do 400 ljudi na ishrani.