PREDNOSTI PROIZVODA UC SERIJE

JEDNA ZA SVE

Potpuno prilagođena posuđu koje upotrebljavate. Zahvaljujući različitim veličinama, optimalno odgovara raspoloživom prostoru. Deluje uverljivo zahvaljujući intuitivnom upravljanju, ekonomičnom radu i visokoj ekonomičnosti: UC serija proizvođača Winterhalter. Vaša misija su blistave čaše, čisto posuđe i besprekoran pribor za jelo.

Ideja koja stoji iza toga: potpuno prema vašim željama i potrebama. Bez obzira na delatnost. Bez obzira u kom delu sveta. Jedna za sve. Ali može da se konfiguriše tako da na kraju nastane potpuno individualno rešenje. Vaša mašina iz snova.

REŠENJE PO MERI

Savršeno prilagođeno raspoloživom prostoru i vašem posuđu: UC mašine su dostupne u veličinama S, M, L i XL. Možete da birate između četiri različite varijante: mašina za pranje čaša, posuđa, pribora za jelo i mašina za pranje za bistroe. Svaka od njih ima do tri standardna programa i brojne opcije opreme.

ŠTEDLJIVA I EKONOMIČNA

UC serija je ekonomična: Optimizovano polje pranja smanjuje potrošnju vode u odnosu na prethodni model i do 25 %. Na taj način se smanjuje i potrošnja struje i sredstava za pranje i ispiranje, što pogonske troškove svodi na minimum. A pritom se postižu prvoklasni rezultati pranja.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Pametni displej osetljiv na dodir, sa prikazom programa i napredovanje ciklusa. Upravljanje preko jednog dugmeta. Ergonomska ručica na vratima. I posebno lako čišćenje, oba polja pranja mogu se skinuti jednom rukom, pritiskom na dugme – bez ikakvog alata. Upravljanje mašinama UC serije je jednostavno i intuitivno. Baš onako, kako želite.

ČISTOĆA I HIGIJENA

Blistavo čisto. Higijenski čisto. Vizuelno besprekorno. Mašine UC serije garantuju dugoročno savršene rezultate pranja. Za najviše zahteve u pogledu čistoće i higijene. I za najviše zahteve u pogledu kvaliteta i sigurnosti.

ČAŠE
Od finih čaša za vino do robusnih krigli za pivo: UC kao mašina za pranje čaša.

POSUĐE
Uspeva da opere svaki tanjir: UC kao mašina za pranje posuđa.

BISTRO
Sve u jednom ciklusu pranja: UC mašina za pranje za bistroe.

PRIBOR ZA JELO
Blistavost bez poliranja: UC kao mašina za pranje pribora za jelo.

FLAŠE
Higijensko pranje flaša: UC kao mašina za pranje flaša.

PLASTIČNE ČAŠE
Higijenski čiste plastične čaše za višekratnu upotrebu: UC mašina za pranje plastičnih čaša.