PREDNOSTI PROIZVODA UF SERIJE

PUNA SNAGA

Velika snaga. Visok pritisak vode. Snažna i robusna mašina za pranje kuhinjskog posuđa. Za zaista veliku zaprljanost. Ona završava posao.

To je test izdržljivosti za mašinu za pranje. Ekstremno tvrdokorna zaprljanost. Na najrazličitijem kuhinjskom posuđu. Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Vi ste pekar, mesar ili gastronom i perete posuđe u ekstremnom području? UF je mašina za vas.

SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Bilo da se radi o belančevinama, skrobu ili masnoći: UF uklanja i ekstremno otpornu i tvrdokornu nečistoću. Sa visoko efikasnim sistemom pranja i pritiskom vode do jednog bara, kao i programom za omekšavanje, savršeno je prilagođen za profesionalno pranje kuhinjskog posuđa.

ERGONOMSKO UPRAVLJANJE

Touch screen i startni taster za brzo aktiviranje. Preklopiva vrata. Kolica za korpe i preklopiva korpa. Ovi i mnogi drugi detalji čine rukovanje UF mašinom jednostavnim i posebno ergonomskim.

KVALITET I POUZDANOST

Pranje kuhinjskog posuđa je pranje u ekstremnim područjima. UF serija je posebno osmišljena za to: Visok kvalitet materijala i solidna obrada čine mašinu robusnom, apsolutno pouzdanom i doprinose njenom izuzetno dugom radnom veku.

HIGIJENSKA BEZBEDNOST

Na mestima gde se radi sa namirnicama, važe higijenski standardi. UF obezbeđuje da se oni održavaju bez problema: primenom sofisticiranog koncepta higijene u unutrašnjem prostoru mašine i naročito jednostavnim čišćenjem.

UF-M

Kompaktna i za sav kuhinjski pribor: UF mašina u veličini M.

Mašina za pranje kuhinjskog posuđa, kompaktnih dimenzija: za mali kuhinjski pribor do kuhinjskog posuđa srednje veličine. Idealna za pekare, mesare i gastronome.

  • Veličina korpe: 612 x 672 mm
  • Visina otvora: 640 mm
  • Dimenzije zatvorene mašine: (ŠxDxV): 775 x 870 x 1720 (1910 sa opcijom EnergyPlus) mm

UF-L

Veća visina otvora za visoko kuhinjsko posuđe: UF mašina veličine L

Mašina za pranje kuhinskog posuđa sa većom visinom otvora: takođe i za pranje većih plehova za pečenje. Specijalno za pekare.

  • Veličina korpe: 612 x 672 mm
  • Visina otvora: 800 mm
  • Dimenzije zatvorene mašine: (ŠxDxV): 775 x 870 x 1880 (2070 sa opcijom EnergyPlus) mm

UF-XL

Velika zapremina za kabasto kuhinjsko posuđe: UF mašina veličine XL

Mašina za pranje kuhinjskog posuđa velike zapremine, takođe i za pranje velikog i kabastog kuhinskog posuđa. Idealna za pekare, mesare i gastronome.

  • Veličina korpe: 1305 x 672 mm
  • Visina otvora: 800 mm
  • Dimenzije zatvorene mašine: (ŠxDxV): 1468 x 870 x 1880 (2070 sa opcijom EnergyPlus) mm