Prikaz 1–20 od 27 rezultata

Bočna traka

Mašine za pranje čaša i sudova

Svaki ozbiljan ugostiteljski objekat ima potrebu za profesionalnom mašinom za pranje sudova. Mašina za pranje čaša i sudova pere i čisti posuđe različitog oblika i dimenzija, i to za samo par minuta. Ovo je posebno bitno za restorane, kafane, hotele, motele, kafiće, barove itd…

Profesionalne mašine za sudove veoma lako operu tragove krvi, masti, komade mesa, tiganje, lonce, korpe i plehove koji se koriste u pekarskoj industriji.

Mašine za pranje čaša

Ugostiteljski objekti koji imaju veliki obim posla, ne mogu da zamisle svoje poslovanje bez mašine za pranje čaša. Ovi uređaji brzo i lako operu veliku količinu čaša. Za samo par minuta, čaše su spremne za ponovnu upotrebu. Ali ono što je najbitnije, posuđe je potpuno dezinfikovano.

Mašine za pranje čaša su idealne za kafiće, barove, noćne klubove. Winterhalter mašine za pranje čaša iz naše ponude dolaze u više veličina, a mogu biti i podpultne, što značajno štedi prostor u vašem objektu. Pored toga, ove mašine nisu ograničene samo na pranje čaša, već mogu oprati gotovo svo posuđe.

Ekonomično pranje posuđa

Ove mašine odlikuje mala potrošnja struje i vode. Određeni modeli Winterhalter mašina za sudove imaju jedinstven sistem uštede:  Izmenjivač toplote koristi energiju otpadne vode za zagrevanje hladne ulazne vode. Prednosti: Mašina se brže zagreva između ciklusa pranja, štede se resursi i troškovi energije se umanjuju i do 10%.

Ograničenje ne postoji – čaše, tanjiri, šerpe, lonci, pribor…

U skladu sa Vašim potrebama možete odabrati profesionalnu mašinu za pranje čaša ili sudova. Proizvode se u više dimenzija.

Izdvajamo sledeće grupe:

Pored mašina za pranje sudova, u našoj ponudi možete pronaći i:

Zašto odabrati Winterhalter mašinu za sudove?

Winterhalter je Nemačka kompanija nastala davne 1947. godine. Veoma su posvećeni kvalitetu i ekonomičnosti svojih proizvoda, pa su se izdvojili kao jedna od najvećih kompanija na svetu koja se bavi proizvodnjom mašina i opreme za pranje sudova. Proizvodne linije nalaze se u Nemačkoj i Švajcarskoj. Profesionalne masine za pranju sudova su specijalnost ove kompanije.

Kada birate opremu za svoju profesionalnu kuhinju, važno je da znate kakvog kvaliteta i renomea je ona.

Winterhalter je postao sinonim za profesionalne mašine za pranje čaša i sudova, zbog svoje pouzdanosti, ali i savremenih tehnologija koje ostvaruju značajne uštede vode i energije.