Prikaz 1–20 od 27 rezultata

Bočna traka

Profesionalne mašine za pranje sudova

Svaki ozbiljan ugostiteljski objekat ima potrebu za profesionalnom mašinom za pranje sudova. Profesionalne masine za pranje sudova peru i čiste posuđe različitog oblika i dimenzija. Ovo je posebno bitno za restorane, kafane, hotele, motele, kafiće, barove itd…

Profesionalne mašine veoma lako operu tragove krvi, masti, komade mesa, tiganje, lonce, korpe i plehove koji se koriste u pekarskoj industriji.

Ekonomično pranje posuđa

Ove mašine odlikuje mala potrošnja struje i vode. Određeni modeli Winterhalter mašina za sudove imaju jedinstven sistem uštede:  Izmenjivač toplote koristi energiju otpadne vode za zagrevanje hladne ulazne vode. Prednosti: Mašina se brže zagreva između ciklusa pranja, štede se resursi i troškovi energije se umanjuju i do 10%.

Ograničenje ne postoji – čaše, tanjiri, šerpe, lonci, pribor…

U skladu sa Vašim potrebama možete odabrati profesionalnu mašinu za pranje čaša ili sudova. Proizvode se u više dimenzija.

Izdvajamo sledeće grupe:

Pored mašina za pranje sudova, u našoj ponudi možete pronaći i:

Zašto odabrati Winterhalter mašinu za sudove?

Winterhalter je Nemačka kompanija nastala davne 1947. godine. Veoma su posvećeni kvalitetu i ekonomičnosti svojih proizvoda, pa su se izdvojili kao jedna od najvećih kompanija na svetu koja se bavi proizvodnjom mašina i opreme za pranje sudova. Proizvodne linije nalaze se u Nemačkoj i Švajcarskoj. Profesionalne masine za pranju sudova su specijalnost ove kompanije.

Kada birate opremu za svoju profesionalnu kuhinju, važno je da znate kakvog kvaliteta i renomea je ona.