Zumtobel

Zadatak je bio izraditi idejno rešenje i tehnološki projekat kuhinje na osnovu proizvodnih kapaciteta i prostornih mogućnosti objekta.

Želja klijenta je bila postići visoku funkcionalost kuhinjskog prostora projektovanjem samoposlužne linije i termičkog bloka. Na osnovu zadatih parametara i raspoloživog kapaciteta objekta naši iskusni inženjeri isprojektovali su tehnološko rešenje sa svim elektro i vik instalacijama potrebnim za ugradnju naše opreme. Zahvaljujući dugogodišnjoj proizvodnji neutralne opreme i partnerstvu sa proizvođačima termičke opreme i sistema za pranje posuđa, postigli smo prostorno i funkcionalno uređen prostor koji pruža visok nivo kvaliteta u radu.
 • Irski Pab
  Pored nabavke kvalitetnih mašina i opreme bilo nam je važno da ceo proces, od projektovanja do ugradnje, bude efikasan. TiO je bio naš izbor jer rade po najvišim standardima i nude najbolju uslugu.
  Irski Pab
  Klijent
 • Stambolijski
  Kvalitetna kuhinja jedan je od najvažnijih preduslova za uspešan restoran. Nismo imali dilemu kome da se obratimo jer znamo da je TiO tim profesionalan, iskusan i pouzdan, a njihova oprema vrhunska!
  Stambolijski
  Klijent