Obrazovni centar- Doljevac

Na osnovu zadatog projekta, trudili smo se da implementiranjem opreme vrhunskog kvaliteta idejno rešenje pretvorimo u stvarnost.

Opremanje javnih ustanova pre svega ima za cilj ispunjenje svih kriterijuma zadatih od strane Naručioca. Naše dugogodišnje partnerstvo sa proizvođačima termičke opreme, iskustvo i proizvodnja neutralne opreme omogućilo nam je da kupcu pružimo dugoročno isplativo ulaganje. Na osnovu zadatog projekta, trudili smo se da implementiranjem opreme vrhunskog kvaliteta idejno rešenje pretvorimo u stvarnost. Cilj našeg stručnog tima je zadovoljan klijent, koji će za rezultat od nas dobiti prostorno i funkcionalno uređen postor za pripremanje i obradu namirnica uz pomoć najmodernije opreme, visokog kvaliteta.
 • Irski Pab
  Pored nabavke kvalitetnih mašina i opreme bilo nam je važno da ceo proces, od projektovanja do ugradnje, bude efikasan. TiO je bio naš izbor jer rade po najvišim standardima i nude najbolju uslugu.
  Irski Pab
  Klijent
 • Stambolijski
  Kvalitetna kuhinja jedan je od najvažnijih preduslova za uspešan restoran. Nismo imali dilemu kome da se obratimo jer znamo da je TiO tim profesionalan, iskusan i pouzdan, a njihova oprema vrhunska!
  Stambolijski
  Klijent