Kod Rajka

Zadatak je bio izraditi idejno rešenje i tehnološki projekat kuhinje na osnovu proizvodnih kapaciteta i prostornih mogućnosti objekta.

Zadatak je bio izraditi idejno rešenje i tehnološki projekat kuhinje na osnovu proizvodnih kapaciteta i prostornih mogućnosti objekta. Projekat je urađen sa svim priključcima i instalacijama potrebnim za nesmetano instaliranje opreme u objekat. Cilj koji je postignut je najbolje moguće tenološko rešenje kuhinjskog dela sa svim pratećim pripremama. Nakon implementiranja opreme, prostor postiže maksimalnu iskorišćenost, i dobru organizaciju čime se funkcionalnost zapošljenih i kvalitet rada podiže na jedan ozbiljan nivo.
 • Irski Pab
  Pored nabavke kvalitetnih mašina i opreme bilo nam je važno da ceo proces, od projektovanja do ugradnje, bude efikasan. TiO je bio naš izbor jer rade po najvišim standardima i nude najbolju uslugu.
  Irski Pab
  Klijent
 • Stambolijski
  Kvalitetna kuhinja jedan je od najvažnijih preduslova za uspešan restoran. Nismo imali dilemu kome da se obratimo jer znamo da je TiO tim profesionalan, iskusan i pouzdan, a njihova oprema vrhunska!
  Stambolijski
  Klijent