Winterhalter Srbija


Vaš specijalista za pranje posuđa.


Od samog osnivanja Tehno i oprema Inženjering je ovlašćeni distributer Winterhalter profesionalnih sistema za pranje posuđa.

Winterhalter je specijalista za profesionalne mašine za pranje posuđa. Sa mašinama za pranje posuđa, sredstvima za pranje i ispiranje, aparatima za omekšavanje vode i korpama Winterhalter nudi kompletan sistem koji garantuje savršene rezultate pranja. Pored toga Winterhalter proizvodi se odlikuju visokom efikašnošću, jednostavnom upotrebom, dokazana inovativnost i pouzdanost već decenijama u profesionalnim kuhinjama.

Winterhalter Srbija osnovana je 1997 god. sa sedištem u Beogradu. Kao lider na tržištu sa višegodišnjim iskustvom profesionalnih mašina za pranje posuđa Winterhalter Srbija precizno poznaje lokalno tržište i njegove potrebe, održava blisku saradnju sa klijentima, dilerima i servisnim partnerima.

Iskusno vođstvo, komercajlni i marketinški tim, servisno osoblje, sveobuhvatan lager rezervnih delova i mreža iskusnih partnera među kojima je i Tehno i oprema inženjering od samog osnivanja predstavništva u Srbiji, garantuju perfektne savete i optimalnu uslugu. Klijenti se mogu osloniti na pouzdanost i najviši kvalitet profesionalnih sistema za pranje.

Winterhalter profesionalni sistem.
Savršena tehnologija za profesionalne kuhinje.

Ono po čemu je Winterhalter jedinstven na tržšištu je to što Winterhalter jedini korisniku nudi celokupan sistem pranja:

  1. Priprema vode
  2. Mašina za pranje
  3. Hemija za pranje i za održavanje
  4. Korisnička podrška
  5. Odgovoran i efikasan servis

Winterhalter nudi sveobuhvatan program proizvoda i usluga, jedna od odlika koja dugi niz godina osigurava vodeće mesto na tržištu je kvalitet.